ΝΙΚΗ ΜΕ 5-0 ΤΟΝ ΧΑΛΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ

Την πέμπτη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα μας ,η οποία επικράτησε του Χάλη στα Νεροκούρου με 5-0. Το σκορ άνοιξε σχεδόν με τη σέντρα. Στο 3ο λεπτό ο Ζυμβραγάκης συνδυάστηκε με τον Γαλεράκη και βρέθηκε σε θέση βολής ανοίγοντας, με ψηλοκρεμαστό πλασέ στο “Γ” του Ρωμανιά, το σκορ (1-0).
Μετά την επίτευξη του τέρματος οι ποδοσφαιριστές του Ικάρου πήραν την φανέλα του Χριστόπουλου από τον πάγκο και την πήγαν προς το μέρος που καθόταν δείχνοντας το νούμερο “12”. Ο Χριστόπουλος τραυματίσθηκε σοβαρά στην προπόνηση της περασμένης Τετάρτης και θα μείνει τουλάχιστον δύο μήνες εκτός γηπέδων με τους συμπαίκτες του να του αφιερώνουν το πρώτο γκολ.
Ο Ίκαρος διπλασίασε τα τέρματά του στο 13ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κατσιμπουρνά (2-0). Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Λιάσκας.
Στο 24 ο λεπτό ο Κώστας Μεγαλακάκης με πλασέ πάνω στην κίνηση έπειτα από τη σέντρα του Λιάσκα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Σχεδόν με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (49′) ο Λιάσκας από δημιουργός των δύο προηγούμενων γκολ μετατράπηκε σε σκόρερ με βολέ εντός περιοχής (4-0). Είχε προηγηθεί ο συνδυασμός του με τον Ζυμβραγάκη που τον έφερε σε θέση βολής. Το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε στο 55ο λεπτό. Ο Μαρκαντωνάκης επιχείρησε σέντρα, στο δεύτερο δοκάρι ο Αργύρης Μεγαλακάκης (που είχε περάσει ως αλλαγή λίγα λεπτά πριν) πέτυχε το πέμπτο τέρμα του Ικάρου. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης το “χαμένο” πέναλτι του Λενταράκη για λογαριασμό των φιλοξενούμενων στο 35ο λεπτό (το απέκρουσε ο Τραχίλης).
Διαιτητής: Ούτας Βοηθοί: Παναγόπουλος – Χάμπας Ίκαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Τραχίλης, Λαφαζάνης (46′ Μεγαλακάκης Αργ.), Χαϊντούτης, Μαρκαντωνάκης, Ζυμβραγάκης, Γαλεράκης (55′ Νιολάκης), Κατσιμπουρνάς, Κ. Μεγαλακάκης (55′ Εμμ. Λιάσκας), Β. Λιάσκας, Μπομπολάκης (23′ λ.τρ. Αργυρίου), Γούλας (55′ Κουργιαντάκης). Χάλης (Κώστας Κολοκοτρώνης): Ρωμανιάς, Ξηρουχάκης (38′ λ.τρ. Σταφύλοβ), Παράκης, Κουφάκης, Αστροπαλίτης, Σταφυλαράκης, Τερεζάκης (65′ Πάρης Παρασκάκης), Λενταράκης, Βασιλείου, Σολανάκης (37′ Γιανναράκης), Παύλος Παρασκάκης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις