ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΜΕ 0-2 ΣΤΑ ΝΕΡΟΚΟΥΡΟΥ (PIC-VIDEO)

Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις και για τις δύο ομάδες να πάρουν κεφάλι στο σκορ, με τους δυο αντιπάλους να έχουν από ένα δοκάρι και χαμένες ευκαιρίες με σημαντικότερη το Β.Λιάσκα στο 28ο που πλάσαρε πάνω απο την εστία απο το ύψος της μικρής περιοχής ύστερα απο ωραία ενέργεια και πάσα του Αγγέλου που ήταν απο τους κορυφαίους για την ομάδα μας.
Οι τυπικά φιλοξενούμενοι έφτασαν στη νίκη παρότι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, μιας και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καράκης στο 80ο λεπτό για χειρονομία προς την εξέδρα και στο 87ο λεπτό γι’ αντικανονικό μαρκάρισμα. Το παιχνίδι κρίθηκε από τα γκολ που σημειώθηκαν αρχικά στο 79’ και στη συνέχεια στο 84ο λεπτό. Δύο γκολ που σημείωσε ο Γιαννακούρος που εμεταλέυτηκε 2 ατομικά λάθη. Μια νίκη που ανεβάζει τον Ηρακλή έτσι τους 12 βαθμούς με τηω ομάδα μας να είναι ψηλότερα μεν, αλλά να παραμένει στους 16.
Διαιτητής: Κουκουράκης. Βοηθοί: Κομισοπούλου – Πέτσας οπου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την άψογη διαιτησία τους σε ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και υψηλές απαιτήσεις. Ικαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Πατεράκης, Μεγαλακάκης (64’ Καρατζάς), Γούλας, Λαφαζάνης, Χαϊντούτης, Μαρκαντωνάκης, Ζυμβραγάκης, Κατσιμπουρνάς, Λιάσκας Β, (80’ Λιάσκας Εμμ.)., Κουργιαντάκης (86’ Ντε Σόουζα), Αγγέλου Ηρακλής Νεροκούρου (Σπύρος Γαλάνης): Πετράκης, Μαθιουδάκης, Στεφανίδης, Γιαννολάρης, Μαυρεδάκης, Ξυλάκης, Γιαννακούρος, Καράκης, Κοντόπουλος, Μυριδάκης (87’ Λεβεντάκης), Παπαδόπουλος (90+2’ Αποστολάκης)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις