(Χ)ΟΡΤΑΣΤΙΚΟ 2-2 ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΤΑ (VIDEO)

Ισόπαλη ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση κόντρα σε δύο από τις πιο δυνατές ομάδες της Α’ κατηγορίας, με τον Ιδομενέα και τον Ικαρο να τελειώνουν την προσπάθειά τους με σκορ 2-2. Παρότι ο Ιδομενέας προηγήθηκε μ’ ένα από τα πιο… γρήγορα γκολ στην ιστορία ενδεχομένως του τοπικού ποδοσφαίρου, αφού αμέσως μετά τη σέντρα, πριν καν συμπληρωθούν τα 20 δευτερόλεπτα, σημείωσε το 1-0, δε μπόρεσε στη συνέχεια να διατηρήσει αυτό το πλεονέκτημα, δεχόμενος δύο γκολ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Τελικά, την παρτίδα έσωσε για λογαριασμό του ο Καβράκης, που ήταν ο παίκτης που διαμορφώθηκε το τελικό σκορ στο 83ο λεπτό, χάνοντας μάλιστα στις καθυστερήσεις μεγάλη ευκαιρία για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Βέβαια, απόδειξη του πόσο ωραίο ήταν το παιχνίδι, μεγάλη φάση μετά το 90’ χάθηκε και για λογαριασμό της ομάδας μας με τον Μαν. Λιάσκα να πλασάρει εκτός εστίας απο πλεονεκτική θέση μετά απο ασίστ του Ζυμβαγάκη!
Συγκεκριμένα το 1-0 έγινε από το εύστοχο πλασέ του Λευτέρη Ντουντουνάκη μετά την πάσα του Νικολάου, νικώντας τον Πατεράκη. Ολα αυτά στα 20 δευτερόλεπτα του αγώνα… Η ομάδα μας ανέκτησε στη συνέχεια τις δυνάμεις της , δείχνοντας ξανά ότι είναι ομάδα που δεν το βάζει κάτω… Αρχικά ισοφάρισε με το γκολ του Λιάσκα στο 25ο λεπτό μετά τη σέντρα του Μεγαλακάκη, ενώ στο 40’ ακολούθησε το 2-1 με το τέρμα του Αρτσιδάκη αυτή τη φορά από ασίστ του Κατσιμπουρνά. Ενα δοκάρι μετά το 1-1 με τον Ζυμβραγάκη μια χαμένη ευκαιρία απο τον Μεγαλακάκη που δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δύχτια και μια απόκρουση του Γεωργανά ισως η ομάδα μας να είχε τελειώσει το παιχνίδι και μην άφηνε τους 2 βαθμούς.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα ένα λάθος της άμυνας ήταν αρκετό για να ισοφαρίσει ο Ιδομενέας στο 83’ με το γκολ του Καβράκη για το 2-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Οι δύο ομάδες εξακολουθούν έτσι να έχουν διαφορά ενός βαθμού, με τον Ιδομενέα να φτάνει τους 17 ενώ ακολουθεί μ’ έναν λιγότερο η ομάδα μας που είναι στους 16.
Διαιτητής: Γιαννουλάκης. Βοηθοί: Μπραουδάκη – Μισαηλίδης Ιδομενέας (Μάριος Σεργάκης): Γεωργανάς Π., Μερόλλη, Καβράκης, Καλαϊτζάκης, Βαρίκος, Τρούλος, Ποντίκας, Νικολάου, Μισαηλίδης, Ντουντουνάκης (59’ Ευαγγέλου), Κουφάκης (59’ Παζιώνης) Ικαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Πατεράκης, Μεγαλακάκης Αργ. (71’ Ντε Σόουζα), Γούλας (λτρ 51’ Λιάσκας Εμμ.), Αρτσιδάκης (71’ Αργυρίου), Λαφαζάνης, Χαϊντούτης, Μαρκαντωνάκης, Ζυμβραγάκης, Γαλεράκης (85’ Μεγαλακάκης Κ.), Κατσιμπουρνάς, Λιάσκας Βασ. (84’ Κουργιαντάκης)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις