4-1 ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ(PICS)

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα μας με πρωταγωνιστές Αγγέλου & Χριστόπουλο. Φτάνοντας τους 6 βαθμούς η ομάδα μας ανεβαίνει ακόμα περισσότερο στην κατάταξη. Αντίθετα, για τη Θύελλα αυτή είναι η τρίτη ήττα της σε ισάριθμα παιχνίδια, παραμένοντας έτσι στην ουρά δίχως βαθμό ακόμα. Χριστόπουλος και Αγγέλου ηγήθηκαν στο επιθετικό κομμάτι, με τον πρώτο να σκοράρει δις και τον δεύτερο να πετυχαίνει το ομορφότερο γκολ (είχε και ασίστ) του αγώνα, ενώ ήταν γενικότερα από τους πιο δραστήριους παίκτες μας στο πρώτο μέρος.
Το σκόρ άνοιξε ο Αγγέλου στο 19΄ αφού στόπαρε τη μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή και μ’ ένα άπιαστο σουτ, την έστειλε στο “Γ” του Ζαγκαβιέρου. Το 2-0 έγινε πολύ γρήγορα, οκτώ λεπτά μετά: Ο Αγγέλου αυτή τη φορά πήρε τον ρόλο του δημιουργού και από δική του σέντρα στην περιοχή, ο Χριστόπουλος τελείωσε άψογα τη φάση. Η Θύελλα προσπάθησε ν’ απαντήσει στο 40′ με την κεφαλιά του Ζντράβκοβιτς, αλλά η μπάλα χτύπησε το οριζόντιο δοκάρι του Τραχίλη και έφυγε στη συνέχεια άουτ. Τελικά το γκολ ήρθε στην εκπνοή, έπειτα από σέντρα του Β. Ρενιέρη και ωραίο διαγώνιο σουτ του Ι. Λουβιτάκη (φωτ. κάτω) μέσα από την περιοχή.
Το παιχνίδι συνέχισε να έχει ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο με τους ποδοσφαιριστές μας να βρίσκουν χώρους και να φτάνουν στο 62′ σε τρίτο γκολ, με σουτ του Λαφαζάνη. Η μπάλα βρήκε πάντως και σε αντίπαλο, ξεγελώντας τον Ζαγκαβιέρο στην πορεία της. Σε δύο περιπτώσεις ο Ζυμβραγάκης άγγιξε το 4ο γκόλ . Πρώτα στο 72′, με τον ίδιο να σουτάρει από εξαιρετική θέση λίγο άουτ, ενώ την πιο μεγάλη φάση την είχε στο 83′ σε τετ α τετ και τον Ζαγκαβιέρο να διώχνει σε κόρνερ. Τελικά το τέταρτο γκολ ήρθε ξανά από προσπάθεια του Χριστόπουλου, στις καθυστερήσεις, με τον αρχηγό μας να διαμορφώνει έτσι το τελικό 4-1 στα Νεροκούρου. Διαιτητής: Τρίγκας Βοηθοί: Αναστασάκης – Καντεράκη Ικαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Τραχίλης, Χαϊντούτης, Αργυρίου, Κατσιμπουρνάς (73′ Καρατζάς), Αρτσιδάκης, Χριστόπουλος, Λιάσκας (46′ Μπομπολάκης), Λαφαζάνης, Ζυμβραγάκης, Αγγέλου (73′ Ντε Σόουζα), Γούλας (59′ Φαλτσέτας) Θύελλα (Κώστας Παρασκάκης): Ζαγκαβιέρος, Β. Ρενιέρης (79′ Κρομμυδάς), Χωραφάκης (36′ Μ. Λουβιτάκης), Κουφογιαννάκης, Ζντράβκοβιτς, Λουβιτάκης, Ν. Ρενιέρης, Μπαγλατζής, Ι. Λουβιτάκης (58′ λ.τρ. Κοντραλλίου), Α. Ρενιέρης, Μαργαριτάκης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις