(Χ)ΑΜΕΝΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ

Στο φινάλε έσωσε τον βαθμό ο Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ απέναντι στην ομαδα μας (1-1) σ' ένα ματς χωρίς βαθμολογικό άγχος και με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν δίπλα-δίπλα στη βαθμολογία.

Καταφέραμε  να προηγηθούμε περίπου στο πρώτο ημίωρο του αγώνα μετά από φάουλ του Χριστόπουλου και κεφαλιά του Αγγέλου που συνέχισε την καλή του επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα το τελευταίο διάστημα.
Το ματς όδευε προς το φινάλε και η ομάδα μας  κρατούσαν σφιχτά τους βαθμούς της νίκης, αλλά ο Παπασηφάκης ήταν εκείνος που σκόραρε για τον Παγχανιακό/ΔΑΑΟΧ στο 85' και έδωσε έτσι τον βαθμό στην ομάδα του.


Διαιτητής: Γ. Γιαννουλάκης
Βοηθοί: Χάμπας-Κουκλάκης
Ικαρος Μουρνιών (Νεκτάριος Λουτζακλής): Νιαουνάκης, Ροδοκανάκης, Κατσιμπουρνάς, Κουργιαντάκης, Ντογκρασβίλι (35' λ.τρ. Σοφιανόπουλος), Στεργίου, Χριστόπουλος, Ζυμβραγάκης, Γιαννολάρης (70' Λαφαζάνης), Αγγέλου (75' Λέττας), Γαλεράκης (55' Πάτα)

Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ (Γιάννης Λιουδάκης): Νικοάρα, Σκαράκης, Κορκίδης, Μαρνελάκης (80' Παπασηφάκης), Γεωργανάς (65' Ψαράκης), Κιουρτσίδης, Μανωλεδάκης, Ντεμάρκου, Αθανασάκης, Μπέσι (55' Μουτζούρης), Μέμα


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις