(Χ)ΩΡΙΣ ΓΚΟΛ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ


 
Ένα εξαιρετικό παιχνίδι που μπορεί να μην είχε γκολ την Κυριακή το πρωί στα Νεροκούρου, είχε όμως πολύ καλό ρυθμό, φάσεις και πάθος από τις δύο ομάδες για τη νίκη.
Το τελικό 0-0 ήταν αυτό που διαμόρφωσε τις προσπάθειες των παικτών, σ' ένα ματς που θα μπορούσαν κάλλιστα να σκοράρουν τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο αμφότερες οι ομάδες.
Στο πρώτο τέταρτο σημειώθηκαν τρεις μεγάλες φάσεις, με την ομάδα μας να απειλεί πρώτη στο 2' με σουτ του Γιαννολάρη, όμως ο Καλοριζικάκης με το... καλημέρα πραγματοποίησε μεγάλη απόκρουση.
Ακολούθησε στο 11' η πρώτη πολύ καλή φάση του Μινωταύρου με τον Μιχάκη που βρέθηκε μέσα στην περιοχή, χωρίς να πιάσει όμως το σουτ όπως θα ήθελε.
Μία ακόμα μεγάλη φάση  στο 15' για την ομάδα μας όταν το δυνατό σουτ του Πάτα έξω από την περιοχή, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε στη συνέχεια άουτ.
Με τον Μιχάκη στο δεύτερο ημίχρονο ο Μινώταυρος έφτασε ξανά κοντά στο γκολ στο 70', αλλά ο Νιαουνάκης έπεσε σωτήρια στα πόδια του, ενώ νωρίτερα η είσοδος του Μανώλη Παπαδάκη, λίγο έλειψε να φέρει επίσης γκολ για την ομάδα μας  στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα.
Μέχρι το τέλος, οι 2 ομάδες  έψαξαν το γκολ, με τον ρυθμό να είναι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα πάνω κάτω, αλλά τελικά καμία ομάδα να μην καταφέρνει να σκοράρει.

Διαιτητής: Ούτας. Βοηθοί: Μπραουδάκη-Μαραβελάκης
Ικαρος Μουρνιών (Μανώλης Ανδρεάδης): Nιανουνάκης, Σοφιανόπουλος, Λαφαζάνης, Κατσιμπουρνάς, Ροδοκανάκης, Χριστόπουλος, Ζυμβραγάκης (27' λ.τρ. Καρατζάς), Πάτα (73' Ντε Σόουζα), Γιαννολάρης, Αγγέλου, Γαλεράκης (59' Μαν. Παπαδάκης)
Mινώταυρος (Γιώργος Πανίδης): Καλοριζικάκης, Θάνος, Δαμανάκης, Χαλιβελάκης, Καγλαντζής, Μπίλλης, Κοσμαδάκης, Ζαγκουντίνος (90' Χρυσός), Δημητρίου, Ανδρ. Παπαδάκης (63' Σκούρτης), Μιχάκης (74' Τζωρτζάκης)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις