ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΜΕ 1-0 ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Ενα γκολ αποδείχτηκε αρκετό στον ημιτελικό που πραγματοποιήθηκε στις Μουρνιές για να κρίνει τη νικήτρια ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση στο τελικό του Κυπέλλου Χανίων. Αυτή είναι ο Μινώταυρος που είχε σε καλή μέρα τον τερματοφυλακα  της, ο οποίος με 3 εκπληκτικές αποκρούσεις κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του στέλνοντας την ομάδα του  μετά από 6 χρόνια  στον τελικό της διοργάνωσης.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση η οποία παρουσίασε ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο λεπτό, σημειώθηκε στο 30’.
Αυτό συνέβη μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δημητρίου, με τον Μινώταυρο να καταφέρνει μέχρι τη συμπλήρωση των 90 λεπτών να "κρατά" αυτό το αποτέλεσμα παρότι η ομάδα μας  από την πλευρά του προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό, έχοντας σημαντικές αρκετές ευκαιρίες για να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης.
Επίσης, καλές ευκαιρίες, ειδικότερα στο β’ μέρος, είχε και ο Μινώταυρος προκειμένου να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα, σε κάθε περίπτωση όμως σημασία έχει ότι η ομάδα του Γιώργου Πανίδη καταφέρνει να πετύχει το στόχο της και ως εκ τούτου θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τον Πανακρωτηριακό στον τελικό που θ’ ακολουθήσει σε λίγο καιρό.


Διαιτητής: Χρυσός. Βοηθοί: Κομισοπούλου-Κουρκουμελάκης. 4ος διαιτητής: Γ. Γιαννουλάκης
Μινώταυρος (Γιώργος Πανίδης): Καλοριζικάκης, Θάνος, Δαμανάκης, Κοσμαδάκης, Μπίλλης, Καγλαντζής, Χαλιβελάκης, Ζαγκουντίνος (80’ Βουρτσάνης), Παπαδάκης (90+1’ Χρυσός) Δημητρίου (90’ Τζωρτζάκης), Μιχάκης (69’ Τιχομίροφ)
Ικαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Χριστόπουλος, Στεργίου, Κουργιαντάκης (46’ Ροδοκανάκης), Σοφιανόπουλος, Ζυμβραγάκης, Κατσιμπουρνάς, Λαφαζάνης, Πάτα (55’ Πετράκης, 59’ λ.τρ. Νταγκουνάκης), Αγγέλου, Γιαννολάρης (55’ Γαλεράκης)






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις