4-2 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΝΟΗ


Το παιχνίδι ήταν στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής και "έσπασε" καρδιές.  ο Άρης, κατάφερε να πάρει ουσιαστικά τη νίκη στο τέλος ξανά, σκοράροντας δύο γκολ.
Και τα έξι γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος, με τον Άρη να προηγείται μέσα σε λίγα λεπτά με 2-0, την ομάδα μας   να απαντά επίσης σχεδόν με τον ίδιο τρόπο και να ισοφαρίζει λίγο πριν το τέλος και τον Άρη να έχει ξανά νέα διπλή απάντηση σχεδόν στην εκπνοή του αγώνα, σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος.
Μετά το 0-0 του πρώτου μέρους ο Άρης "χτύπησε" δύο φορές στο 65' και το 74' με τον Κώστα Παπαθανασίου και στις δύο περιπτώσεις σκοράροντας με σουτ. Ο πρώτος σκόρερ της Α' ΕΠΣΧ, συνέχισε σε ένα ακόμα ματς την στενή επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα και αύξησε τη διαφορά στον πίνακα των σκόρερ στο +8.
Εκεί που ο Άρης έδειχνε να ελέγχει το ματς και να βαδίζει στο τρίποντο, ήρθε η απάντηση τ.
Στο 76' ο Αγγέλου με υπέροχη "λόμπα" κρέμασε τον Βροντάκη για το 2-1, ενώ στο 85' έγινε το 2-2, με τον Χριστόπουλο να βγαίνει σε θέση βολής και να νικά με άψογο διαγώνιο δεξί σουτ τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Τελικά ο Άρης κρατούσε ξανά το καλό για το τέλος...
Στο 88' ο Χριστουλάκης έβαλε τη... σφραγίδα του, αφού με ωραίο συρτό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Μαρινόπουλου για το νέο προβάδισμα των γηπεδούχων (3-2).
Στο 90' υπήρξε ένα ακόμα γκολ, ο Άρης κέρδισε τη μπάλα στη μεσαία γραμμή και ο Παπαθανασίου έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Ροκάκη, που πέρασε και τον Μαρινόπουλο για να κάνει έτσι το τελικό 4-2.
Διαιτητής: Κουουράκης
Βοηθοί: Γαλάνης-Λογαρίδης
Αρης Σούδας (Νίκος Μαναρώλης): Βροντάκης, Νικολακάκης, Τσιμπρικίδης (88' Πατελάκης), Στεφανίδης (52' Παπάζογλου), Σουχλάκης, Ρουσάκης, Στρατουδάκης, Χριστουλάκης (90' Μπριτσάκης), Παπαθανασίου, Ροκάκης, Μιχαλόπουλος
Ικαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Μαρινόπουλος, Ροδοκανάκης, Κουργιαντάκης (73' Νταγκουνάκης), Σοφιανόπουλος, Ζυμβραγάκης, Κατσιμπουρνάς, Λαφαζάνης, Πάτα (90' Καραγκούνης), Μπουντακόπουλος (31' Χριστόπουλος), Αγγέλου, Καρατζάς (62' Γιαννολάρης)


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις