4-1 ΤΑ ΡΟΔΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Με το απόλυτο νικών ολοκλήρωσε  τη φάση ομίλων του Κυπέλλου Χανίων η ομάδα μας. Για την 3η αγωνιστική επικράτησε εντός έδρας με 4-1 των Ροδωπού.
Ο Καρατζάς με εκτέλεση φάουλ στο 25' άνοιξε το σκορ των γηπεδούχων. Ο Μοσχανάκης δέκα λεπτά αργότερα  με  ψηλοκρεμαστό σουτ  κρεμάει τον Μαρινόπουλο και ο Κουργιαντάκης διώχνει την μπάλα πριν περάσει την  γραμμή άλλα ο επόπτης Ευθυμόπουλος δείχνει  γκολ  έτσι έγινε το 1-1  όπου και ήταν το  αποτέλεσμα του ημιχρόνου .     
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας σκόραρε  άλλες τρεις φορές όπου Γαλεράκης και Χριστόπουλος (πέναλτι) μέσα σε λίγα λεπτά πέτυχαν το 3-1 στο 55' και το 60 αντίστοιχα, ενώ δέκα λεπτά μετά ο Λαφαζάνης που είχε πετύχει το νικητήριο γκολ πριν λίγες μέρες απέναντι στη Θύελλα, ήταν και σήμερα εκείνος που έκλεισε το σκορ, αυτή τη φορά στο 4-1.
Διαιτητής: Ούτας Βοηθοί: Χάμπας - Ευθυμόπουλος
Ικαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Μαρινόπουλος, Κουργιαντάκης, Καραγκούνης (46' Στεργίου), Ροδοκανάκης, Καρατζάς, Λαφαζάνης, Μπουντακόπουλος (46' Ζυμβραγάκης), Γιαννολάρης (46' Χριστόπουλος), Γαλεράκης, Λιάσκας, Αγγέλου (60' Ντε Σόουζα)
Ροδωπού (Παντελής Μαυρεδάκης): Σαραντολάκης, Παπαδάκης, Μπραουδάκης, Παρτσάς, Αποστολάκης, Βιδάλης, Πάτα, Βασιλάκης, Στοφιάνοβ (77' Κλάδος), Μοσχανάκης (83' Παπαδομιχελάκης), Βαρουξάκης

6ος όμιλος
Αστέρας Χαλέπας-Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ (20/11)
Ικαρος-Ροδωπού 4-1
Η βαθμολογία
1.Ικαρος Μουρνιών 9 (11-3)
2.Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ* 3 (3-2)
--------------------------------------
-.Ροδωπού 3 (2-6)
4.Αστέρας Χαλέπας* 0 (1-6)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις