ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΜΕ 1-2

Νίκη στους Αγίους Αποστόλους για την ομάδα μας , η οποία  επικράτησε με 2-1 του Παγχανιακού/ΔΑΑΟΧ με δύο "γρήγορα" τέρματα των Κατσιμπουρνά, Ντε Σόουζα. Ο Ζιντιρίδης το γκολ των γηπεδούχων.

Η ομάδα μας  προηγήθηκε στο 15ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κατσιμπουρνά με τη μπάλα να "βρίσκει" πρώτα το δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα του Νικοάρα (0-1).  Δέκα λεπτά αργότερα (25') μετά από ωραίο συνδυασμό ο Ντε Σόουζα έκανε το 0-2 
Το τελικό 1-2 διαμορφώθηκε στο 41ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζιντιρίδη. Το τέρμα του έμοιαζε αρκετά με το εκείνο του Κατσιμπουρνά καθώς η μπάλα πήγε στο δοκάρι και  στην αγκαλιά του Νιαουνάκη  άλλα  η βοηθός Μπραουδάκη έδειξε σέντρα καθώς υποστηρίζει ότι είχε περάσει την γραμμή.  
Ήταν η τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα μας  (σε 8 αγώνες) που έφθασε τους 14 βαθμούς πιστοποιώντας την ανοδική του πορεία, ενώ ο Παγχανιακός / ΔΑΑΟΧ παρέμεινε στους 11.
Διαιτητής: Χρυσός, Βοηθοί: Μαρνέζος - Μπραουδάκη
Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ (Γιάννης Λιουδάκης): Νικοάρα, Μητρόπουλος, Μαρνελάκης, Σκαράκης, Μουτζούρης, Ζανής, Κιουρτσίδης, Μέμα (60' Ντεμάρκου), Αθανασάκης, Ζιντιρίδης (60' Παπασηφάκης), Νταγκουνάκης.
Ίκαρος (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Σοφιανόπουλος, Κατσιμπουρνάς, Ροδοκανάκης, Ντογκρασβίλι (55' Χριστόπουλος), Μπομπολάκης, Ζυμβραγάκης, Στεργίου (65' Λιάσκας), Γιαννολάρης (60' Νταγκουνάκης), Παπαδάκης, Ντε Σόουζα (λτρ 55' Χαϊντούτης).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις