2-1 ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Η ομάδα μας  ξεπέρασε την αντίσταση της Θύελλας (2-1) στο γήπεδο των Νεροκούρου και διατήρησε την 4η θέση στη βαθμολογία της Α' ΕΠΣΧ. Λυτρωτής ο Λαφαζάνης στο φινάλε.


O Mαργαριτάκης έδωσε προβάδισμα στη Θύελλα στο 18' με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή  , με τον Χριστόπουλο να ισοφαρίζει στο 32' σε  1-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Ζυμβραγάκης .
Το νικητήριο γκολ πέτυχε στο 86' Λαφαζάνης που είχε περάσει στο παιχνίδι τέσσερα λεπτά νωρίτερα  με σουτ στην κίνηση μετά από σέντρα ακριβείας του Χαϊντούτη δικαιώνοντας τον προπονητή του.
Διαιτητής: Κουκουράκης
Βοηθοί: Αναστασάκης - Α. Χατζηδάκης
Ίκαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης,Ντρογκασβίλι (44' Σοφιανόπουλος), Χαϊντούτης (90' Μπουντακόπουλος), Κατσιμπουρνάς, Ροδοκανάκης, Χριστόπουλος, Στεργίου, Ζυμβραγάκης, Αγγέλου (82' Λαφαζάνης), Γιαννολάρης (59' Λιάσκας), Νταγκουνάκης
Θύελλα (Γιάννης Κελαϊδής): Κοκοτσάκης, Βασ. Ρενιέρης (62' Μ. Λουβιτάκης), Ζαχ. Κομπογεννητάκης, Μπαγλατζής, Τεκίδης, Λ. Κομπογεννητάκης, Ν. Ρενιέρης (77' Σημαντηράκης), Σπ. Λουβιτάκης, Νικολακάκης, Κουφογιαννάκης, Μαργαριτάκης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις