3-0 ΤΗΝ ΑΕ ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας που  ξεπέρασε το εμπόδιο της ΑΕ Κυδωνίας (3-0) και χάρη σε αυτή τη νίκη ανέβηκε ξανά στην 4η θέση της Α' κατηγορίας.
Με  πρωταγωνιστή τον Χριστόπουλο  που άνοιξε το σκορ με φάουλ στο 25', ενώ το... έκλεισε κιόλας στο 86', διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Ενδιάμεσα είχε διπλασιάσει τα τέρματα με κεφαλιά στο 49' ο Αγγέλου  από εκτέλεση φάουλ  του Χριστόπουλου  σκοράροντας  απέναντι στην πρώην ομάδα του.


Να σημειωθεί ότι η Ενωση έχασε πέναλτι στο 55' με τον Σφυριδάκη, αφού έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στην συνέχεια απέκρουσε ο Νιαουνάκης. Ενα πέναλτι που κέρδισε ο Γαβαλάς. Τραυματίας επίσης αποχώρησε λίγο πριν το ημίχρονο ο Καλογεράκης που έβγαλε τον ώμο του σε μία άτυχη για τον ίδιο φάση.
Η ομάδα μας  εύχεται  περαστικά και ταχεία ανάρρωση μετά τον τραυματισμό του.
Διαιτητής: Κανελάκης
Βοηθοί: Μπραουδάκη - Παναγόπουλος
Ικαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Ροδοκανάκης, Κατσιμπουρνάς, Σοφιανόπουλος (70' Καρατζάς), Χαϊντούτης, Στεργίου, Ζυμβραγάκης (70' Γιαννολάρης), Χριστόπουλος, Λιάσκας (80' Μπουντακόπουλος), Αγγέλου, Γαλεράκης (60' Λαφαζάνης)
ΑΕ Κυδωνίας (Γιώργος Μπονατάκης): Γεωργανάς, Δασκαλάκης, Λούπου (65' Τσακωνάκης), Σφυριδάκης, Ψαρουδάκης, Δάσκαλος, Κακαβελάκης (85' Κακαβελάκης), Καλογεράκης (40' Τερεζάκης), Γαβαλάς, Μπαλλίου, Βροντάκης (78' Μάντζαρης)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις