9-2 ΤΗΝ ΧΑΛΕΠΑ ΣΤΑ ΝΕΡΟΚΟΥΡΟΥ

H ομάδα μας  επικράτησε του Αστέρα Χαλέπας για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες μετά το κύπελλο Χανίων, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα και την 7η αγωνιστική με 9-2. Με 10 ξεκίνησε το ματς η φιλοξενούμενη ομάδα.

Τα πράγματα ήταν δύσκολα από το ξεκίνημα για τον Αστέρα αφού είχε πολλές απουσίες και ξεκίνησε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, ενώ στο ημίχρονο ο Κυριακίδης συμπλήρωσε την 11άδα.
Ο Ίκαρος από την πλευρά του σκόραρε με τους Παπαδάκη (10', 30', 44'), Γιαννολάρη (25', 40') στο πρώτο μέρος όπου το σκορ ήταν ήδη 5-0.
Ο Καρατζάς με την είσοδό του στο ημίχρονο έκανε το 6-0 στο 48', ο Παπαδάκης το 7-0 στο 50' και ο Ντε Σόουζα το 8-0 στο 60'.
Μείωσε σε 8-1 στη συνέχεια ο Αστέρας με γκολ του Αγγελόπουλου. Ο Ίκαρος έκανε το 9-1 με τον Ζυμβραγάκη στο 78', ενώ ο Πισιήλης μείωσε εκ νέου σε 8-2 στο 82' και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Διαιτητής: Αντωνίου Βοηθοί: Γαλάνης - Πολυθοδωράκης
Ικαρος (Σταμάτης Φλεμετάκης): Μαρινόπουλος, Κατσιμπουρνάς (55' Κουργιαντάκης), Ροδοκανάκης, Σοφιανόπουλος, Ντογκρασβίλι, Μπομπολάκης (45' λ.τρ. Καρατζάς), Ζυμβραγάκης, Γιαννολάρης, Λιάσκας, Παπαδάκης (55' Αγγέλου), Λαφαζάνης
Αστέρας Χαλέπας (Βαγγέλης Ανδρεαδάκης): Κ. Ανδρεαδάκης, Τσιούτης, Ερωτοκρίτου, Κουτσοποδιώτης, Ντόι, Γκογκολάκης, Πέτικας, Αγγελόπουλος, Λαμάι, Πισιηλής, Κυριακίδης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις