1-3 ΤΟΝ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΜΟΥΡΝΙΕΣ


Κόκκινο  το "γειτονικό" ντέρμπι με τον Μινώταυρο, του οποίου η ομάδα μας επιβλήθηκε με 1-3 στις Μουρνιές για την 5η αγωνιστική. Μάλιστα τα γκολ της νίκης στο δεύτερο μέρος πέτυχαν δύο παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο, οι Αγγέλου και Ντε Σόουζα.

Σε ένα από τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια της αγωνιστικής, η ομάδα μας  προηγήθηκε στο πρώτο τέταρτο με τον Χαϊντούτη μετά από ωραία αλλαγή παιχνιδιού από τον Στεργίου.
Στο 27' ο Γκιούλα έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει το ματς, αφού αστόχησε σε πέναλτι (απόκρουση Νιαουνάκη) και αυτό το έκανε τελικά στο δεύτερο μέρος, στο 63', ο Γουργιώτης.
Με  πρωταγωνιστές τους Αγγέλου-Ντε Σόουζα, οι οποίοι σκόραραν κι ενώ είχαν περάσει αλλαγή σχεδόν στο ίδιο λεπτό στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης η ομάδα μας έφυγε  με το διπλό από  μια δύσκολη έδρα . Ο πρώτος πέτυχε το 1-2 στο 72' και ο δεύτερος σφράγισε τη νίκη (1-3) στο 86'. Νωρίτερα στο 60' ο τελευταίος είχε και δοκάρι.


Διαιτητής: Ούτας Βοηθοί: Κομισοπούλου - Μπραουδάκη
Μινώταυρος (Γιώργος Πανίδης): Καλοριζικάκης, Δαμανάκης, Θάνος, Ζαγκουντίνος (63' Χαλιβελάκης), Χρυσός, Φανδριδάκης, Βουρτσάνης (73' Κοσμαδάκης), Γουργιώτης, Γκιούλα (57' Μπίλλη), Γιαννουδάκης (57' Τιχομίροφ), Δημητρίου
Ίκαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Σοφιανόπουλος, Χαϊντούτης, Κατσιμπουρνάς, Κρασάκης (46' Κουργιαντάκης), Μπομπολάκης, Στεργίου (73' Ροδοκανάκης), Χριστόπουλος, Παπαδάκης (55' Αγγέλου), Γαλεράκης (57' Ντε Σόουζα), Zυμβραγάκης





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις