5-1 ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Μία ανάσα από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Χανίων  βρίσκεται η ομάδα μας μετά την επικράτηση επί του Αστέρα Χαλέπας με 5-1.

Η ομάδα μας προπορεύεται στον 6ο όμιλο με δύο νίκες και θα χρειαστεί απλά ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στα Ροδωπού για να σφραγίσει την πρόκριση, ενώ είναι πολύ πιθανό ακόμα και σε περίπτωση ήττας να συμβεί αυτό.
Ο Ντρογκασβίλι έδωσε προβάδισμα στο παιχνίδι στο 17', ενώ τα υπόλοιπα πέντε τέρματα σημειώθηκα στο τελευταίο τέταρτο.
Το 2-0 έγινε με τον Ζυμβραγάκη με σουτ στο παράθυρο στο 62' όπως  και το 3-0 με τον Λαφαζάνη στο 71', το 4-0 με τον Παπαδάκη στο 82' από σέντρα  του Ντρογκασβίλι και το 5-0 στο 87' με αυτογκόλ του Κουτσοποδιώτη που προσπάθησε να διώξει  πριν η μπάλα  καταλήξει στα ποδιά του Παπαδάκη που ήταν αφύλαχτος στην μικρή περιοχή στέλνοντας την αυτός στα δίχτυα  .
Το γκολ της τιμής για τονΑστέρα πέτυχε ο Ζντράβκοβιτς στο 90' με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Πισιήλη.



Διαιτητής: Κουκουράκης
Βοηθοί: Μαραβελάκης-Χατζηδάκης
Ίκαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Μαρινόπουλος, Κατσιμπουρνάς, Ντρογκασβίλι, Χαϊντούτης, Ροδοκανάκης, Λαφαζάνης, Λιάσκας (74' Κουργιαντάκης), Ζυμβραγάκης, Γιαννολάρης (70' Αγγέλου), Χριστόπουλος (58' Καρατζάς), Ντε Σόουζα (75' Παπαδάκης)
Αστέρας Χαλέπας (Βαγγέλης Ανδρεαδάκης): Κ. Ανδρεαδάκης, Ερωτοκρίτου, Τσιούτης, Κουτσοποδιώτης, Ντόι, Γκογκολάκης, Ζντράβκοβιτς, Πέτικας, Αγγελόπουλος Δούλας (70' Πισιήλης), Λαμάι
6ος όμιλος
Ίκαρος-Αστέρας Χαλέπας 5-1
Ροδωπού-Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ 0-2 (16/10)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.Ικαρος Μουρνιών 6
2.Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ 3
-.Ροδωπού 3
4.Αστέρας Χαλέπας* 0

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις