ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΡΙ ΗΤΤΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΟΡ(0-3)

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα μας αυτή την φορά εντός έδρας με το ίδιο σκορ (0-3) από τον Άρη Σούδας.
Στο ά μέρος, ο Χριστουλάκης έδωσε νωρίς προβάδισμα στο 10' όταν το σουτ του κόντραρε στον Ζυμβραγάκη αλλάζοντας πορεία και καταλήγοντας  στα δίχτυα και αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου αφού στο 40' και πάλι ο Ζυμβραγάκης δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Βροντάκη μετά από ωραία ενέργεια του Γαλεράκη .
Στο ξεκίνημα του δευτέρου στο 51', ο Παπαθανασίου βγήκε κερδισμένος από τις κόντρες και έγραψε το 0-2, βάζοντας γερά θεμέλια για τη νίκη. Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 76', με τον Ροκάκη δημιουργό και τον Παπαθανασίου ξανά σκόρερ, με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Διαιτητής: Π. Τσαγκαράκης
Βοηθοί: Σινιοράκης - Μαρνέζος

Ίκαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Κουργιαντάκης (65' Ντρογκασβίλι), Ροδοκανάκης, Κατσιμπουρνάς, Χαϊντούτης, Σοφιανόπουλος, Χριστόπουλος, Στεργίου (75' Ντε Σόουζα), Γαλεράκης (55' λ.τρ. Αγγέλου), Παπαδάκης (75' Γιαννολάρης), Ζυμβραγάκης
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Κρασάκης,Λαφαζάνης,Μπουντακόπουλος .
Άρης Σούδας (Νίκος Μαναρώλης): Βροντάκης, Νικολακάκης, Σούλιαρης, Στεφανίδης, Ασκητίδης, Σουχλάκης (70' Ψαρουδάκης), Ροκάκης (Μανωλεδάκης), Χριστουλάκης (65' Στρατουδάκης), Παπαθανασίου, Μιχαλόπουλος, Βακαλουνάκης (74' Παπαδάκης)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις