(X)ΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΑ ΝΕΡΟΚΟΥΡΟΥ

Ισόπαλη 2-2 ήρθε η ομάδα μας με τον  Ποσειδών Κ.Ρ., στα Νεροκούρου, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται, η ομάδα μας  να το γυρνάει, αλλά τελικά το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή.
Ειδικότερα, στο 60’, ο Μαλανδράκης με σουτ έξω από την περιοχή μας άνοιξε το σκορ, με τους ποδοσφαιριστές μας να απαντούν πέντε λεπτά αργότερα, με τον Γαλεράκη με ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή να κάνει το 1-1.
Η ομάδα μας  κατάφερε να φτάσει και στην ανατροπή, με τον Κατσιμπουρνά μετά από  απευθείας εκτέλεση φάουλ, στο 75’, να πηγαίνει το σκορ στο 2-1, ενώ  στο 69’ είχαμε και δοκάρι σε σουτ του Χριστόπουλου και ασθενή απόκρουση του Μαριανάκη.
Ο Ποσειδώνας κατάφερε τελικά να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, με τον Ζντράβκοβιτς στο 85’με δυνατή κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ κάνοντας το  2-2 και τον Μαριανάκη να κάνει δύσκολη αποκρουση στο 90' σε  δυνατό σουτ του Ζυμβραγάκη   χαρίζοντας στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας.

Διαιτητής: Αντώνιου. Βοηθοί: Μαρκετάκης-Κολοκοτρώνης.
Ικαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Λάκας, Δασκαλάκης, Κατσιμπουρνάς, Κουργιαντάκης, Χαϊντούτης, Μπομπολάκης, Ζυμβραγάκης, Χριστόπουλος, Β. Λιάσκας (65’ Μ. Λιάσκας), Γαλεράκης (75’ Μεγαλακάκης), Παπαδάκης (85’ Στεργίου).
Ποσειδών Κ.Ρ. (Μανώλης Πηγουνάκης): Μαριανάκης, Καραγκούνης, Πολάκης, Μιφτάρι, Ανδρ. Κολομπάκης, Ζντράβκοβιτς, Λιανιδάκης, Τσότσος, Μαλανδράκης, Ξεκουκουλωτάκης, Τερεζάκης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις