ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΙΚΑΡΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ 20 ΛΕΠΤΟ


Eντυπωσιακή εμφάνιση για την ομάδα μας την 31η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΧ που πήρε τη νίκη απέναντι στον Γρανίτη με το ευρύ 5-1 περνώντας μάλιστα και την άτυπη ρεβάνς του πρώτου γύρου .
Η ομάδα μας  κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο μπαίνοντας  πολύ δυνατά στο ματς και βάζοντας  από νωρίς τις βάσεις για την επικράτηση  αφού μέχρι το 20΄ λεπτό το σκορ ήταν ήδη 3-0. Ετσι πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στη συγκομιδή της σε αντίθεση με την ομάδα του Γρανίτη που δεν κατάφερε να βελτιώσει τη θέση της στη γενική κατάταξη.  
Στο 10’ ο Παπαδάκης έκανε το 1-0 και στο 15’ με αυτογκόλ του Τρικουνάκη ήρθε το 2-0. Πέντε λεπτά αργότερα ο Παπαδάκης και πάλι σκόραρε για το 3-0. Στο 37’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και την αποβολή του Νιαουνάκη, όμως ο Μαυρεδάκης το εκτέλεσε και ο Λάκκας απέκρουσε. Στο 55’ ο Δασκαλάκης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0 και στο 60’ ο Στεργίου σημείωσε το 5-0. Στο 65’ ο Γρανίτης πέτυχε το γκολ της τιμής με τον Πατρικάκη.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης
Βοηθοί: Σινιοράκης-Μαυρεδάκης
Ίκαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Δασκαλάκης, Κρασάκης, Κατσιμπουρνάς, Χαϊντούτης, Μπομπολάκης, Ζυμβραγάκης, Στεργίου (65’ Μ. Λιάσκας), Χριστόπουλος (75’ Μεγαλακάκης), Γαλεράκης (38’ Λάκκας), Παπαδάκης (83’ Β. Λιάσκας).
Γρανίτης (Χρήστος Παπαδογιάννης): Μελισσινός, Κρασουδάκης, Κουτουλάκης (46’ Σαρρής), Παπαδόπουλος (70’ Ζιώγας), Κατσαρός, Πατρικάκης, Μάλαμας, Μπεριάδης (72’ Νταγκουνάκης), Μαυρεδάκης, Τρικουνάκης, Ζανάι (46’ Καστρινάκης).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις