ΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Ν.ΧΩΡΙΟ ΜΕ 2-1

Η ομάδα μας  με δύο γρήγορα γκολ, στο 10’ και στο 21’, νίκησε τον Τιτάν με 2-1, στο Νιό Χωρίο, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Α’Κατηγορίας.
Μόλις στο 10ο λεπτό ο Χριστόπουλος άνοιξε το σκορ με πέναλτι, με τον Καρατζά έντεκα λεπτά αργότερα, με εντυπωσιακό  σουτ από τα 30 μέτρα να κάνει το 2-0, το οποίο ήταν και το σκορ του α’ μέρους.
Στο δεύτερο 45λεπτο, η ομάδα μας  έμεινε με 10 παίκτες στο 53', καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη αυστηρή κίτρινη ο Καρατζάς για μαρκάρισμα. Ο Τιτάν παίζοντας με αριθμητικό πλεονέκτημα κατάφερε να ξανά μπει στο ματς, στο 60’, με τον Μανουσάκη με πλασέ να κάνει το 2-1.
 Ωστόσο, αυτό ήταν και το τελικό σκορ, καθώς στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι όσον αφορά τη διακύμανση του αγώνα. Η ομάδα μας  όμως, τελείωσε τον αγώνα με 9 παίκτες, αφού στο 71’ ο Κρασάκης είδε 2 κίτρινες στην ίδια φάση για μαρκάρισμα και διαμαρτυρία.
Διαιτητής: Ούτας. Βοηθοί: Αντωνίου – Κωσταμένα.
Τιτάν (Παναγιώτης Παλαθούρας): Φραγκούλης, Κουτσουπάκης, Δρίβαλος, Ντακάκης, Κουνδουράκης, Ποντίκας, Πατσαρίκας, Γαβαλάς, Πεντάρης, Μανουσάκης (70’ Τσοτσόρια), Σερανάι.
Ικαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Δασκαλάκης, Κρασάκης, Κουργιαντάκης, Χαϊντούτης, Μπομπολάκης, Χριστόπουλος, Ζυμβραγάκης (88’ Μ. Λιάσκας), Στεργίου (65’ Σοφιανόπουλος), Μπαδιεριτάκης (5’ λ. τρ. Καρατζάς), Γαλεράκης (85’ Μεγαλακάκης).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις