ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΑΛΕΡΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΒΑΜΟ

Έπειτα από ένα καταπληκτικό ματς, η ομάδα μας  επικράτησε με το εντυπωσιακό 3-5 της Κορωνίδας στο Βάμο, για την 32η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΧ.
Το παιχνίδι ήταν εκπληκτικό και τα γκολ έπεφταν βροχή. Μόλις στο 16ο δευτερόλεπτο ο Παπαδάκης έκανε το 0-1 μ’ αυτό το σκορ πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη, όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά.
Στο 50’ ο Γαλεράκης σημείωσε το 0-2 και στο 55’ ο Τρούλος μείωσε, για να πετύχει στο επόμενο λεπτό ο Παπαδάκης το 1-3. Ακολούθησε ακόμη ένα τέρμα του Γαλεράκη (70’), για το 1-4, με τον Τρούλη να βάζει άλλα δύο γκολ για τους ηττημένους (80’, 87’ πεν.) και να φτάνει στο χατ-τρικ. Το τελικό 3-5 διαμόρφωσε ο Μπαδιεριτάκης στο 89’.
HL:
Στο 90’ ο Δασκαλάκης αντίκρισε τη 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Στην αναμέτρηση πέρασε στο 86’ ο Γιώργος Κοτρωνάκης για την Κορωνίδα, ο οποίος είναι 63 ετών και έγραψε ιστορία.

Διαιτητής: Κουρκουμελάκης 
Βοηθοί: Γαλάνης - Παναγόπουλος
Κορωνίδα (Παντελής Μπερικάκης): Ντουροπολάκης, Ψαρουδάκης (65’ Γ. Κοτρωνάκης), Μαυρογιαννάκης, Καποκάκης, Ακούς, Νενεδάκης, Τρούλος (86’ Γ. Κοτρωνάκης), Σαρτζετάκης (55’ Μαρινάκης), Γαρυφαλλής (85’ Βαρδάκης), Μαρτσάκης, Γουνάκης.
Ίκαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Λάκκας, Δασκαλάκης, Κρασάκης (55’ Καρατζάς), Κατσιμπουρνάς, Κουργιαντάκης, Μπομπολάκης, Χριστόπουλος, Ζυμβραγάκης, Β. Λιάσκας (60’ Μ. Λιάσκας), Γαλεράκης (80’ Μεγαλακάκης), Παπαδάκης (53’ λ.τρ. Μπαδιεριτάκης).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις