ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑΠΙΝΤΖΑΚΗ

Την παραμονή της στην Α' Κατηγορία Χανίων εξασφάλισε και μαθηματικά η ομάδα μας 3 αγωνιστικές πριν το φινάλε του Πρωταθλήματος η οποία νίκησε με 2-0 τα Ροδωπού στο Κολυμπάρι. Σε πολύ δύσκολη θέση πλέον οι γηπεδούχοι θα παλέψουν για τις όποιες ελπίδες τους στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια.
Εκ των πρωταγωνιστων Γιαπιντζάκης όπου σκόραρε 2 φορές καθώς και ο Μαρινόπουλος οπου με 2 σωτηριες επεμβάσεις  κράτησε ανέπαφη την εστία του μαζί με τον προπονητή της ομάδας μας .
Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς τέρματα, η ομαδα μας ευτύχησε να προηγηθεί με γκολ του νεαρού Γιαπιντζάκη στο 53ο λεπτό, από μπαλιά του Στεργίου. Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε πέντε λεπτά αργότερα και πάλι με τον Γιαπιντζάκη, από ασίστ του Γαλεράκη.

Ροδωπού (Γιάννης Κελαϊδής): Μυφτάρι, Μαλαξιανάκης, Καλογεράκης, Παπαδάκης, Βίλα, Πάτα, Ρουστέμι (60' λ.τρ. Γ. Βασίλιεφ), Μέμα, Ανδρ. Παπαδημητρίου, Γ. Παπαδημητρίου (70' Σαραντολάκης), Τσαβαρής.

Ίκαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης):  Μαρινόπουλος, Πολυτίδης, Κρασάκης (75' Χαϊντούτης), Κατσιμπουρνάς, Κουργιαντάκης, Μπομπολάκης, Γιαπιντζάκης (85' Μ. Λιάσκας), Στεργίου (60' Κουβάτσης), Πετράκης, Ζυμβραγάκης, Γαλεράκης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις