1-1 ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Ακόμα έναν σημαντικό βαθμό για την ομάδα μας στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία μετά το ισόπαλο 1-1 με τον Ηρακλή, στο τοπικό ντέρμπι των  Νεροκούρου για την 33η αγωνιστική.


Στο 32ο λεπτό ο τυπικά γηπεδούχος Ηρακλής άνοιξε το σκορ με τον Νταγκουνάκη, που βρήκε δίχτυα για δεύτερο σερί παιχνίδι, από ασίστ του Γιαννακούρου ενώ στο 48' είχε δοκάρι ο Αγγέλου που απώλεσε έτσι μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.


Το γκολ της ισοφάρισης για την ομάδα μας σημείωσε στο 72' ο Κρασάκης που ήταν από τους διακριθέντες  του αγώνα καθώς  εκτός το γκολ και την συνολική του παρουσία έχασε μεγάλη ευκαιρία  στο 82΄ να κάνει το 1-2 άλλα το σουτ του από την μικρή περιοχή πέρασε ελάχιστα άουτ όπως και η κεφάλια του Πατσαρίκα 5' λεπτά αργότερα.   Έτσι παρέμεινε το 1-1  και  με αυτόν τον πολύτιμο βαθμό η ομάδα μας  ανέβηκε στους 43 βαθμούς και είναι πλέον σε απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού, στο +10 από τα Ροδωπού που είναι και ο επόμενος αντίπαλος μας για την 35η αγωνιστική στο γήπεδο του κολυμβαρίου αφού την 34η αγωνιστική η ομάδα μας έχει ρεπό .

Ηρακλής Νεροκούρου (Σπύρος Γαλάνης): Πετράκης, Αυγέρος, Λ. Αγγελάκης, Καράκης (70' Καραδάκης), Κακάρας, Μανουσάκης (85' Π. Αμαξόπουλος), Μερόλι (46' Κουτράκης), Τσιριβάκος, Αγγέλου Νταγκουνάκης, Γιαννακούρος
Ίκαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Κατσιμπουρνάς, Μπομπολάκης, Τσαρδακάς, Κρασάκης. Ζυμβραγάκης, Κουβάτσης (55' Στεργίου), Γιαπιντζάκης, Πετράκης (60' Γαλεράκης), Χαλιβελάκης (75' Πολυτίδης), Χριστόπουλος (80' λ.τρ. Πατσαρίκας)
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Κουργιαντάκης,Αρβανίτης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις