ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΒΟΥΛΑ



Την ήττα με 1-0 γνώρισε η ομάδα μας στην σούδα από τον Απόλλων με γκολ από την άσπρη βούλα  αλλά  παραμένει στο +3 από τη ζώνη  στη "μάχη" που δίνει για την παραμονή .
Ο Απόλλων είχε την πρώτη μεγάλη φάση του ημιχρόνου, όταν από μία σέντρα του Γκούντελου ο Μαρκουλάκης πρόλαβε την έξοδο του Νιαουνάκη πολύ ψηλά με την κεφαλιά του όμως να περνάει τελικά πάνω από τα δοκάρια στη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου.

Στη συνέχεια δεν υπήρξαν ιδιαίτερες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες μέχρι το 40' όπου ο Γαλεράκης δεν κάνει σωστή πάσα στον Πετράκη  που βρισκόταν ολομόναχος στο σημείο του πέναλτι και στην αντεπίθεση  ήρθε το γκολ για τους γήπεδουχους. Στο 42’ ο Γιαννολάρης έπιασε ένα δυνατό σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή με το αριστερό πόδι, με την μπάλα να τραντάζει το δοκάρι του Νιαουνάκη, ενώ στη συνέχεια της φάσης η μπάλα κατέληξε στα πόδια του Τζαμαλή ο οποίος έκανε την ντρίμπλα μέσα στην περιοχή κερδίζοντας πέναλτι από τον Κρασάκη με τον Ρέφερι του αγώνα να δείχνει το σημείο του πέναλτι σε δεύτερο χρόνο όπου προκάλεσε την αντίδραση και την απορία των παιχτών μας . Ο Γιαννολάρης πήρε την ευθύνη και πέτυχε το γκολ  για τον Απόλλωνα (1-0).

Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε στροφές και  απειλήσαμε στο 65’ με ένα σουτ του Γαλεράκη μέσα στην περιοχή το οποίο μπλόκαρε ο Κουκλάκης,  στο 70’ ακόμα ένα σουτ υπό πολύ καλές προϋποθέσεις από τον Πετράκη κόντραρε σε σώματα παικτών του Απόλλωνα καθώς και τα σουτ του Ζυμβραγάκη στο 68' και 78΄ έξω από την περιοχή δεν βρήκαν στόχο.
Καλή στιγμή στο 73’ και για τον Απόλλωνα με τον Μπιζάτη να ελίσσεται στο ύψος της μεγάλης περιοχής και το σουτ το οποίο επιχειρεί να περνάει δίπλα από τα δοκάρια του Νιαουνάκη.
Μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τόσο τα δικά του τέρματα όσο και της ομάδας του έχασε ο Γιαννολάρης στο 85', με τον Ψαράκη να τον βγάζει σε θέση βολής απέναντι από τον Νιαουνάκη, δεν έπιασε όμως το σουτ όπως θα ήθελε με τη μπάλα να περνάει άουτ. Τελευταία καλή φάση ήταν ένα σουτ του Ζυμβραγάκη για τον Ίκαρο στο φινάλε που έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Κουκλάκη.
Αξίζει να σημειωθεί η συμμέτοχη του 16 χρόνου Μανώλη Λιάσκα ο ποιος αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της επίθεσης παίρνοντας  το βάπτισμα του πυρός αντικαθιστώντας  τον  Βογιατζή στο 80' λεπτό .
Απόλλων (Μάνος Βεργανελάκης): Κουκλάκης, Μαραντόν, Γκούντελος (54’ Νεσκάκης), Καραμπινάκης, Τζαμαλής, Μπιζάτης, Μαρκουλάκης, Τζαγκαράκης (73’ Μανιαδάκης), Γιαννολάρης (89' Τσίτσα), Ψαράκης, Μπαριάμι (65’ Βακαλουνάκης)
Ίκαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Κουργιαντάκης, Κατσιμπουρνάς, Χαϊντούτης, Κρασάκης (58’ Βογιατζής, 80' λ.τρ. Μ. Λιάσκας)), Τσαρδακάς, Χαλεβελάκης, Πετράκης, Ζυμβραγάκης, Γιαπιντζάκης (60’ Πατσαρίκας), Γαλεράκης
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ :Μαρινόπουλος,Κορναράκης.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις