5-1 ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΚΑ ΣΤΙΣ ΜΟΥΡΝΙΕΣ

0 ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΤΕΡΜΑΤΟΣ Ε.ΠΟΛΥΤΙΔΗΣ
Η ομάδα μας κάνοντας ένα πολύ κακό πρώτο  ημίχρονο με  πολλά ατομικά λάθη που είχαν  ως  αποτέλεσμα να χάνει  στο 28ο λεπτό με 4-0  . Στο 3' ο Βεστάκης με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Ταταράκη έγραψε το 1-0, ενώ στο 23' μετά την ασθενή απόκρουση του Νιαουνάκη στο σουτ του Δημήτρη, ο Βεστάκης πήρε το ριμπάουντ για το 2-0. Στο 27ο λεπτό, έπειτα από όμορφη ατομική ενέργεια του Βεστάκη ο Τσίτας ανέβασε το σκορ στο 3-0, ενώ ένα λεπτό αργότερα, έπειτα από κλέψιμο του Γιακουμάκη και ασίστ του Τσίτα, ο Γανωτής έκανε το 4-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. 

Στο β' μέρος, το ΣΥΝΚΑ πέτυχε ακόμα ένα τέρμα στο 54' όταν το σουτ του Ταταράκη κόντραρε σε σώματα αντιπάλων, με αποτέλεσμα να αλλάξει πορεία η μπάλα και να καταλήξει στα δίχτυα του Νιαουνάκη, ενώ η ομαδα μας  κατάφερε  να μειώσει στο 70' σε 5-1 με με ενα πολυ ωραιο γκολ του Πολυτίδη με σουτ έξω από την περιοχή . 
Με την ήττα  αυτή, η ομάδα μας παρέμεινε στους 18 βαθμούς και οριακά κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού  αφού  ο επόμενος αντίπαλο της για την 21η αγωνιστική (ΑΕ ΚΥΔΩΝΙΑΣ) στο εντός έδρας παιχνίδι την Κυριακή 21.01 στις 10.30 βρίσκετε μόλις στο + 3 με 21 βαθμούς.
 
ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Βροντάκης, Παληγεώργος (55' Καρβουνιάρης), Κομπογεννητάκης, Δημήτρης (46' Τριμίντζιος), Μάνικος, Κυτράκης, Γιακουμάκης, Γανωτής (55' Μποτωνάκης), Βεστάκης, Ταταράκης, Τσίτας (46' Τσικουδάκης)

Ικαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Τσαρδακάς, Κουργιαντάκης (46' Λαφαζάνης), Μπομπολάκης, Χαϊντούτης (70' Αρβανίτης), Ντογκρασβίλι, Χριστόπουλος, Κουβάτσης (35' Πολυτίδης), Χαλεβελάκης, Πετράκης (46' Πατσαρίκας), Ζυμβραγάκης

ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ : Μαρινόπουλος,Λέττας,Κρασάκης Δ,

το βίντεο του αγώνα ΣΥΝΚΑ -ΙΚΑΡΟΣ Μ 5-1

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις