0-0 ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Για δεύτερο σερί παιχνίδι η ομάδα μας κρατάει το 0 στην άμυνα ,  μετά το 0-2 με τον Μινώταυρο στις Μουρνιές κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα και από τον τρίτο τις βαθμολογίας Ποσειδώνα .Μάλιστα στο πρώτο μέρος στο 25 με τον Πετράκη σε μακρινό σουτ η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι και  στο 30' το μακρινό σουτ του Χριστόπουλου το απέκρουσε εντυπωσιακά στο γάμα της εστίας του ο Καλοριζικάκης.ο Ποσειδώνας απείλησε δύο φορές με τον Μπούχλη,
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 56' η φιλοξενούμενη ομάδα έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε ο Κομπογεννητάκης με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα, ενώ στη συνέχεια  η ομάδα μας δεν κατάφερε να απειλήσει την αντίπαλη άμυνα πέρα από κάποια μακρινά σουτ που προτίμησε να  κρατήσει το 0 γυρίζοντας  το σύστημα σε διπλή αμυντική ζώνη . Έτσι δεν έγιναν ιδιαίτερες φάσεις για κάποιο τέρμα μέχρι τη λήξη.
Να σημειωθεί ότι πέρα της συλλογικής προσπάθειας των ποδοσφαιριστών μας για το αποτέλεσμα πολύ καλά πηγαν οι Τσαρδακάς, Μπομπολάκης Κατσιμπουρνάς και ο Κουβατσής που αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως βασικός.
Ίκαρος Μ. (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Τσαρδακάς, Μπομπολάκης (87' Κουργιαντάκης), Κατσιμπουρνάς, Κουβατσής (85' Λαφαζάνης), Χαϊντούτης (73' Χαλιβελάκης), Χριστόπουλος, Ζυμβραγάκης, Ντρογκασβίλι, Πετράκης, Πατσαρίκας (62' Λέττας)
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ : Ιωαννίδης,Αρβανίτης,Κρασάκης Δ,
Ποσειδών Καμ./Ραπ. (Δημήτρης Ανθούσης): Καλοριζικάκης, Νταγκουνάκης, Καρεφυλλάκης (89' Κολομπάκης), Ράπτης, Κομπογεννητάκης, Κελέση (62' Λιανιδάκης), Δοντσίδης, Καβακόπουλος, Τερεζάκης, Μπούχλης (88' Αράπι), Γκούνεφ (86' Χρυσός)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις