2-3 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕ ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΣΤΑ ΝΕΡΟΚΟΥΡΟΥ

Η ομάδα μας  δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο απέναντι στην ΑΕ ΚΥΔΩΝΙΑΣ αν και ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ προς στιγμή και παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 18, ενώ η ομάδα του Γιώργου Αγγελάκη ανέβηκε στους 24 βαθμούς και έχει πλέον και το προβάδισμα όχι μόνο των έξι βαθμών απέναντι μας, αλλά και αυτό της  ισοβαθμίας.
Στο 8ο λεπτό ο Μιχάκης εκμεταλλεύτηκε λάθος πάσα της άμυνας μας και  με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 0-1, άμεση  αντίδραση και  ισοφάριση σε 1-1 στο 25'  με τον Ζυμβραγάκη απο ασίστ του Πατσαρίκα ο ποιος θα μπορούσε να είχε σκοράρει και στο 35΄ όταν πλάσαρε τον Ελευθερίου και η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι   . 
Στο 42' όμως ο Πατσαρίκας έκανε την ανατροπή για την ομάδα μας, στέλνοντας την  με προβάδισμα 2-1 στο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε η κατοχή και η πίεση από την ομάδα μας η οποία θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα και να καθαρίσει το παιχνίδι με κλασσικότερη στο 68' όπου ο Χαλιβελάκης μπαίνοντας στην περιοχή αντί να πλασάρει κόβει την μπάλα στον Πατσαρίκα  που πλασάρει ελάχιστα άουτ. 
Έτσι για άλλη μια φορά επιβεβαιώνετε  ο νόμος του ποδοσφαίρου και στο 74' ο Μιχάκης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ισοφάρισε σε 2-2, ενώ στην φάση εκείνη αποβλήθηκε ο Τσαρδακάς με αυστηρή 2η κίτρινη κάρτα καθώς στο τάκλιν που κάνει η μπάλα βρίσκει στο χέρι του το οποίο καλύπτει το πρόσωπο του χωρίς να έχει πρόθεση  . Το γκολ της νίκης για την ομάδα του Γιώργου Αγγελάκη σημείωσε στο 77ο λεπτό ο Γιούλας σε μια αντεπίθεση και ενώ η ομάδα μας προσπαθούσε  να σκοράρει  ρισκάροντας ακόμα και με παίχτη λιγότερο .Πάντως και στην τελευταια φάση του αγώνα αν η ομάδα μας ήταν πιο τυχερή θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει  αν η κεφάλια του Χαϊντούτη εξ επαφής  δεν έγλυφε το δοκάρι .
Ίκαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Τσαρδακάς, Μπομπολάκης, Χαϊντούτης, Κατσιμπουρνάς, Κουβάτσης (55' Στεργίου), Χαλεβελάκης (75' Κρασάκης), Ζυμβραγάκης (80' Γιαπιντζάκης), Πετράκης, Χριστόπουλος, Πατσαρίκας (65' Γαλεράκης)
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ : Μαρινόπουλος,Κουργιαντάκης,Λαφαζάνης.
ΑΕ Κυδωνίας (Γιώργος Αγγελάκης):  Ελευθερίου, Δημητρογιαννάκης, Σφυριδάκης (67' λ.τρ. Γεωργανάς), Λούπου, Παρασκευούδης, Σίνης, Χεντρέϊ, Μιχάκης, Καλογεράκης, Αρζίδης (62' Νικολαΐδης), Γιούλας (85' Κλάδος)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις