0-0 ΚΑΙ ΜΕ ΓΡΑΝΙΤΗ


Το ματς δεν έχρηζε δάφνες ποιότητας με την ομάδα μας να μην καταφέρνει να πιάσει την αναμενόμενη απόδοση με βάση τα τελευταια ματς .
Ο Προπονητής  μας  είχε  και την ατυχία να δει δύο ποδοσφαιριστές του να αποχωρούν τραυματίες από τον αγωνιστικό χώρο, ο ένας μάλιστα και από το πρώτο δεκάλεπτο αναγκάζοντας τον να αλλάξει τα πλάνα του  . 
Η ομάδα του Γρανίτη κατά διαστήματα  γινόταν απειλητική, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να απειλήσει ουσιαστικά την εστία μας και να σκοράρει. 
Έτσι  η ομάδα μας με τον βαθμό αυτό  έφτασε τους 18 βαθμούς παραμένοντας στη ζώνη του υποβιβασμού σε απόσταση αναπνοής από τις παραπάνω 6 ομάδες του βαθμολογικού πινάκα ενώ ο Γρανίτης παραμένει ψηλά στη βαθμολογία με 38 βαθμούς και την τεταρτή θέση



  

Ίκαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης):  Νιαουνάκης, Τσαρδακάς, Μπομπολάκης (λ.τρ. 10' Λαφαζάνης), Χαϊντούτης, Ντρογκασβίλι, Κατσιμπουρνάς, Κουβατσής (λ.τρ. 60' Χαλεβελάκης), Ζυμβραγάκης, Πετράκης, Χριστόπουλος, Πατσαρίκας (75' Λέττας)
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ : Ιωαννίδης,Αρβανίτης,Κρασάκης Δ,Κουργιαντάκης

Γρανίτης (Γιώργος Μπονατάκης): Τερεζάκης, Καγλατζής, Δασκαλάκης, Μπουρμπάκης, Κατσαρός, Κουλάκης, Πατρικάκης, Μαυρεδάκης Δ. (60' Περράκης Μιχ.), Κοκάκης (75' Κουτουλάκης), Περράκης Α., Στρατουδάκης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις