(Χ)ΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ

Την πολύ καλή παρουσία της συνέχισε η ομάδα μας  και στο θεσμό του κυπέλλου με αντίπαλο τον  Απόλλων, δεν κατάφερε  όμως να αξιοποιήσει για άλλη μια φορά τις ευκαιριες που τις δόθηκαν και να τις μετατρέψει σε γκολ με κλασσικότερη του Πατσαρίκα στο 70΄ όπου από το ύψος του πέναλτι μόνος με τον τερματοφύλακα πλάσαρε άουτ  έτσι  το ματς οδηγήθηκε στην παράταση .
Μετά το  0-0 της κανονικής διάρκειας ο Απόλλων κατάφερε να φτάσει σε δύο γκολ σε πολύ μικρό διάστημα, από το 98’ μέχρι το 104’. Ο Μπιζάτης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Απόλλωνα μετά από ριμπάουντ από το δοκάρι όπου είχε προηγηθεί απόκρουση του Ιωαννίδη  .Η ομάδα μας συνέχισε την πίεση για την ισοφάριση και ρίσκαρε αφήνοντας κάποια κενά στην άμυνα  έτσι σε μια αντεπίθεση ο Νεσκάκης προλαβαίνει την έξοδο του Ιωαννίδη και πλασάρει  από πανό εν συνεχεία συγκρούονται οι 2 ποδοσφαιριστές η μπάλα καταλήγει στο δοκάρι και ο ρέφερι καταλογίζει πέναλτι και ο Μποντούρι δίνει  την πρόκριση στον Απόλλωνα από την άσπρη βούλα.
Στους νικητές χαρίστηκε στο 106' δεύτερη κίτρινη για θέατρο μέσα στην περιοχή  , ενώ στην ομάδα μας όχι  για μια καρμπόν φάση έξω από την περιοχή στο 117΄ αποβλήθηκε ο Ντογκρασβίλι . 
Απόλλων (Μάνος Βεργανελάκης): Παγιαλάκης, Καραμπινάκης, Γκούντελος (59' Κένγκα), Μπιζάτης, Γεμισάϊ (95’ Μαθιουδάκης), Μαρκουλάκης (85' Μανιαδάκης), Τζαγκαράκης, Μποντούρι, Σουχλάκης, Γιαννολάρης, Ψαράκης (72' Νεσκάκης)
Ίκαρος Μ. (Γιώργος Αγγελάκης): Ιωαννίδης, Αρβανίτης (68’ Καραχάλιος), Ντογκρασβίλι, Τσαρδακάς, Κατσιμπουρνάς, Πολυτίδης (98’ Κουβάτσης), Χριστόπουλος, Στεργίου (106’ Κορναράκης), Πατσαρίκας (61’ Χαϊντούτης), Πετράκης, Ζυμβραγάκης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις