2-2 ΣΤΟΝ ΑΛΙΚΙΑΝΟ

Το συγκρότημα της Α.Ε ΚΥΔΩΝΙΑΣ ευτύχησε να προηγηθεί με τον Καλογεράκη στο 9ο λεπτό, με την "απάντηση" του Ικάρου να είναι άμεση, καθώς ένα λεπτό αργότερα ο Χαϊντούτης ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 50' πήραν ξανά προβάδισμα οι γηπεδούχοι και πάλι με τον Καλογεράκη, ωστόσο όπως και στο πρώτο μέρος ο Χαϊντούτης ήταν αυτός που έφερε το παιχνίδι στα ίσα (2-2).
Η ΑΕ Κυδωνίας πάντως θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο τέρμα στο 56', όμως ο Μαρινόπουλος απέτρεψε το γκολ στον Δημητρογιαννάκη από το σημείο του πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Μιχάκης.
Πάντως η ομάδα μας ήταν άστοχη στα τελευταία λεπτά, χάνοντας τρεις κλασικές ευκαιρίες με Χριστόπουλο, Κορναράκη  & Λέττα για να φτάσει στο νικητήριο γκολ του αγώνα.
ΑΕ Κυδωνίας (Γιώργος Σπαράκης): Γεωργανάς, Κοκολάκης Ι., Λούπου, Σφυριδάκης, Δημητρογιαννάκης, Παρασκευούδης, Ντουντουλάκης, Μιχάκης (60' Κοκολάκης Μ.), Καλαμπαλίκης (70' Βασιλείου), Κατσουλάκης (78' Τρουλίτης), Καλογεράκης.
Ικαρος Μ. (Γιώργος Αγελάκης): Μαρινόπουλος, Χριστόπουλος, Τσαρδακάς, Χαϊντούτης, Βογιατζής (70' Στεργίου), Πετράκης, Κατσιμπουρνάς, Λαφαζάνης Ι.(75' Λέττας), Ντρογκασβίλι (65' Κορναράκης), Καραχάλιος (58' Αρβανίτης), Μπομπολάκης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις