ΙΚΑΡΟΣ ΜΟΥΡΝΙΩΝ -ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 0-6

Ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για να ηττηθεί η ομάδα μας στον κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ μέσα στα Νεροκούρου. Η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο λεπτό και από εκεί και μετά ήταν δύσκολο να φέρει αντίσταση απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε πιο έτοιμη  και με δεκαπλάσιο μπάτζετ και  μια από τους διεκδικητές του πρωτάθλημα της ΕΠΣΧ.,έτσι το σκορ έκλεισε 0-4 στο ημίχρονο .Στην επανάληψη η ομάδα μας βγήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να παίξει κάτω την μπάλα  παρόλο το 0-4 και αυτό είναι το θετικό παρόλο που δέχτηκε άλλα 2 γκολ έδειξε πειθαρχεία και αλληλοσεβασμό τα οποία κρατάμε και συν τις επιστροφές των απουσιών  ξεκινάει η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι του πρωταθληματος  με την ΑΕ ΚΥΔΩΝΙΑΣ. 
Ίκαρος Μ. (Γιώργος Αγελάκης): Μαρινόπουλος, Χριστόπουλος, Τσαρδακάς (70' Λέττας), Κρασάκης (65' Αρβανίτης), Χαϊντούτης, Βογιατζής, Πολυτίδης, Στεργίου (43' Καραχάλιος), Πετράκης, Ι. Λαφαζάνης, Πατσαρίκας ( 85' Α. Λαφαζάνης)

ΣΥΝΚΑ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Βλαχάκης, Παληγεώργος, Βουρβαχάκης, Π.Ν.Γιακουμάκης, Γαλανίδης, Κυτράκης, Μποτωνάκης (80' Π.Γιακουμάκης), Ταταράκης, Μάνικος (76' Περδικάκης), Τσίτας (60' Γανωτής), Βεστάκης (85' Μαστραντωνάκης)
το βίντεο του αγώνα 
Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις