NEA ΗΤΤΑ ΜΕ 4-2 ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ (PIC)

Γκολ και θέαμα για τις δύο ομάδες σε ματς που και οι δύο ήθελαν τη νίκη για να βελτιώσουν κι άλλο την βαθμολογική τους συγκομιδή στο φινάλε του πρωταθλήματος. Η Παλαιόχωρα επέδειξε πάντως και σε αυτό το παιχνίδι την δύναμη της έδρας της, πανηγυρίζοντας νέα νίκη μετά από αυτή με τον Μινώταυρο σε λίγες ημέρες.
Η ομάδα μας ξεκίνησε με γκολ και προηγήθηκε 0-1.
Ο Ζυμβραγάκης κέρδισε πέναλτι στο 15′ ο Αγγέλου το εκτέλεσε και έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, όμως ο Αρτσιδάκης πήρε το ριμπάουντ για το γκολ.Στο 26' τετ τα τετ του Αγγέλου για το 0-2 σωτήρια επέμβαση του Κουνδουράκη.
Η Παλαιόχωρα έψαξε την ισοφάριση και κατάφερε ακριβώς πριν το ημίχρονο να την πετύχει με ένα εντυπωσιακό γκολ. Ο Λιτσαρδάκης, από θέση δεξιού οπισθοφύλακα, πήρε τη μπάλα περίπου από τη μεσαία γραμμή και πέρασε όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του για το 1-1.
Οπως τελείωσε το πρώτο, έτσι ξεκίνησε το δεύτερο η Παλαιόχωρα. Ο αρχηγός και ηγέτης της, Αντώνης Μανουσάκης, πέτυχε ακόμα ένα γκολ με εκτέλεση φάουλ στο φετινό πρωτάθλημα αφου η μπάλα βρήκε στο τοίχος ξεγελόντας τον τερματοφύλακα μας κάνοντας το 2-1 στο 48′.
Στο 52' ξανά σωτήρια επέμβαση του Κουνδουράκη σε κεφαλιά εξ επαφής του Αρτσιδάκη λέει όχι στην ισοφάριση.
Έτσι στο 70′ ο Σαντσόλλι εκμεταλευόμενος την γρήγορη αντεπίθεση τις ομάδας του έκανε το 3-1 με σουτ και ο Καστρινάκης στο 83′ το 4-1, λίγο μετά την είσοδό του στο ματς, καθαρίζοντας και το ματς κάπου εκεί, με τη διαφορά στα τρία γκολ.
Η ομάδα μας κατάφερε να μείωσει πάντως στο 87′ με σουτ του Αγγέλου για το τελικό 4-2 ύστερα απο πολύ ωραίο συνδιασμό Λιάσκα Μαρκαντωνάκη , ενώ η Παλαιόχωρα τελείωσε το ματς με 10, λόγω δεύτερης κίτρινης του Σαντσόλλι στο 89′.
Η ομάδας εκφράζει τις ευχαριστίες στον Γιάννη Κοντεκάκη για το κέρασμα που προσέφερε στην αποστολή της ομάδας καθώς και στο ταξιδιωτικό γραφείο ΓΙΑΝΝΟΥΔΑΚΗΣ TRAVEL για την μεταφορά της αποστολής στην Παλαιόχωρα .
Διαιτητής: Αντωνίου Βοηθοί: Κοτσιφάκης – Τίκας
Παλαιόχωρα (Βασίλης Τσαρτσίδης): Κουνδουράκης, Τζαγκαράκης, Βακάκης, Λιτσαρδάκης, Σηφάκης, Γκιέργκι (60′ Σινάνι), Μανουσάκης, Τσούκα (75′ Κεσίδης), Κουφάκης, Σαντσόλλι, Τριφύλλης (70′ Καστρινάκης)
Ικαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Τραχίλης, Χαϊντούτης (64′ Λιάσκας), Κρασάκης (77′ Μεγαλακάκης Κ.), Κουργιαντάκης, Αρτσιδάκης Μεγαλακάκης Αργ., Μαρκαντωνάκης, Γαλεράκης (64′ Λαφαζάνης), Γούλας (64′ Καστρινάκης), Ζυμβραγάκης, Αγγέλου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις