ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΕΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΜΕ 3-0

Ηττα για την ομάδα μας με 3-0 μετά απο 4 νίκες απο την Δοξα. Μία νίκη που αναπτερώνει τις ελπίδες της Δόξας για παραμονή, αφού ανέβηκε στους 20 βαθμούς. Πλέον η ομάδα των Παχιανών ετοιμάζεται για τρεις “τελικούς”, αρχής γενομένης από το ματς με τον Χάλη. Ιδανικό ξεκίνημα για τη Δόξα. Στο 3′ μετά από γρήγορη αντεπίθεση και πάσα του Μαρκουλάκη, ο Τσικουδάκης με πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0).
Η ομάδα μας είχε πολλές καλές στιγμές να ισοφαρίσει το μάτς , σουτ του Κατσιμπουρνά στο 28′ από το ύψος της περιοχής το οποίο δε βρήκε στόχο,32'τετ-τα-τετ του Ζυμβραγάκη που δεν πρόλαβε να πλασάρει,36' τετ-τα-τετ του Γαλεράκη προλαβαίνει την έξοδο του Μωραΐτη πλασάρει με την μπάλα να καταλήγει λιγο έξω ,41' κεφαλιά του Κατσιμπουρνά στο πρώτο δοκάρι η μπάλα να δίπλα στο δοκάρι και ενώ η μπάλα δεν έμπαινε η Δόξα χτύπησε ξανά στην δέυτερη επίσκεψη της στο 43' από σέντρα του Παλάσση ο Κληρονόμος με προβολή διπλασίασε τα τέρματα της Δόξας. Στο δεύτερο ημίχρονο στο 49' ο Γαλεράκης δεν καταφέρνει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και να ξαναβάλει την ομάδα μας στο παιχνίδι όπως και το πλασέ του Λιάσκα στο 55' που πέρασε λίγο πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι σε αντίθεση με την Δόξα που στο 65′ μετά από ωραία αντεπίθεση , ο Κληρονόμος έκανε την πάσα αυτή τη φορά και ο Παλάσσης με πλασέ στη γωνία του Τραχίλη, έκανε το 3-0. Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη, ενώ η ομάδα μας είχε πάλι μία καλή στιγμή στο 70′ σε γύρισμα του Γαλεράκη στην περιοχή, σε φάση που θα μπορούσε να αποφέρει ένα γκολ που βάση των ευκαιριών το δικαιούταν. .
Διαιτητής: Χρυσός Βοηθοί: Κομισοπούλου – Πέτσας
Δόξα Παχιανών (Αλκης Δημήτρης): Μωραΐτης, Αναστασόπουλος, Κρεμασμενάκης, Νταμαδάκης, Κελαϊδής, Παλάσσης, Βελής, Χαμζάι (83′ Κατσιάς), Μαρκουλάκης (88′ Ιατρού), Κληρονόμος (88′ Μπούντισσα), Τσικουδάκης (53′ λ.τρ. Βενέτης)
Iκαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Τραχίλης, Κρασάκης (76′ Νιολάκης), Κατσιμπουρνάς, Καστρινάκης (50′ Χαϊντούτης), Λαφαζάνης, Μπομπολάκης, Αρτσιδάκης, Λιάσκας (56′ Γούλας), Ζυμβραγάκης, Χριστόπουλος (76′ Μεγαλακάκης Αργ.) , Γαλεράκης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις