ΓΑΛΕΡΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ 4-1 ΤΟΝ ΧΑΛΗ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη και πάλι με ανατροπή για την ομάδα μας μετά την πρώτη νίκη στο κύπελλο Χανίων μεσοβδόμαδα, έφτασε στο πρώτο της "τρίποντο" και στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΧ (4-1 τον Χάλη). Μεγάλοι πρωταγωνιστές για την ομάδα του οι Γαλεράκης και Παπαδάκης.
ποδοσφαιριστής της Κ10 ζήτησε να φωτογραφηθεί με τον Παπαδάκη που σημείωσε 2 γκολ  
Οι δύο ποδοσφαιριστές πέτυχαν από δύο γκολ και ανέτρεψαν έτσι το προβάδισμα που είχαν πάρει οι φιλοξενούμενοι στο 53' με γκολ του Μεγαλακάκη.
Αρχικά το 1-1 έγινε μετά από σέντρα του Χαϊντούτη στο 55' και προσπάθεια του Γαλεράκη. Ακολούθησε το γκολ της ανατροπής στο 60' με τον Παπαδάκη που είχε μπει αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο για να πάρει ξανά τη σκυτάλη ο Γαλεράκης στο 65' (3-1).
Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε ξανά με τον Παπαδάκη στο 79'. Μάλιστα όλα τα γκολ της ομάδας μας σημειώθηκαν μετά από όμορφες ομαδικές προσπάθειες.
Η ομάδα μας έτσι ανεβαίνει  στους 4 βαθμούς και αρχίζει να προετοιμάζετε για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής στην Κάντανο απέναντι στην Παλαιόχωρα.
Διαιτητής: Σινιοράκης
Βοηθοί: Γαλάνης - Πέτσας
Ίκαρος (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιανουνάκης, Σοφιανόπουλος, Κατσιμπουρνάς, Κουργιαντάκης, Χαϊντούτης (78' Ντρογκασβίλι), Μπομπολάκης (35' Παπαδάκης), Ζυμβραγάκης, Χριστόπουλος, Πετράκης (78' Β. Γιαννολάρης), Στεργίου, Γαλεράκης (70' Αγγέλου)
Στην Αποστολή: Κρασάκης,Μαρινόπουλος,Λαφαζάνης
Χάλης (Γιώργος Σπαράκης): Τραχαλάκης, Μαρκάκης, Σταφύλοβ (78' Λενταράκης), Αδαμόπουλος, Σταθάκης, Κουφάκης, Αργυρίου (60' Ηλιάκης), Βασιλείου, Χρ. Γιαννολάρης (65' Βελής), Μαναρώλης, Μεγαλακάκης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις