3-0 ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΑΝΟ

Το κακό μας ξεκίνημα στα 30' πρώτα λεπτά του αγώνα  εκμεταλλεύτηκε η Παλαιόχωρα   σημειώνοντας τρία τέρματα  στο πρώτο ημίωρο στον αγώνα που έδωσε  η ομάδα μας στην Κάντανο . 

Μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ σε φάση που ξεκίνησε από φάουλ που δεν καταλογιστηκε  υπέρ μας  και προηγήθηκαν με πλασέ του Λαλά, σε ένα ιδανικό ξεκίνημα στο ματς. 
Άμεση απάντηση στο 7' λεπτό  μετά από ωραία κομπίνα σε φάουλ ο Κουμπάς διώχνει σε κόρνερ το σουτ το  Ζυμβραγάκη και 4' λεπτά αργότερα τραυματίζετε ο Πετράκης  και αποχωρεί ο οποίος θα υποβληθεί την τρίτη σε μαγνητική τομογραφία με την αγωνιά όλων μας να μην είναι κάτι το σοβαρό.
Από σκόρερ ο Λαλάς έγινε δημιουργός στο 15' και από δική του σέντρα μετά από ομαδική προσπάθεια, ο Χουσεΐνογλου διπλασίασε τα τέρματα της Παλαιόχωρας.
Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε νωρίς στο 30', με τον Λαλά να είναι ξανά ο δημιουργός, όταν από δική του ασίστ ο Δόνες με διπλή προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για τρίτη φορά.
Διαιτητής: Κουκουράκης Βοηθοί: Τσιλίκας - Κολοκοτρώνης

Παλαιόχωρα (Τάκης Διακάκης): Κουμπάς, Κοντάκης (45' λ.τρ. Ολιβέϊρα), Ντόνες, Θεοδωράκης (68' Γιαννακόπουλος), Αγγελίδης, Ζαφειρίου, Πότσι, Τσάτσος (55' Τζαγκαράκης), Λαλάς, Χουσεΐινογλου, Μανουσάκης (75' Λιτσαρδάκης)
Ίκαρος (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Ντρογκασβίλι, Κατσιμπουρνάς, Γαλεράκης (55' Αγγέλου), Ζυμβραγάκης, Χαϊντούτης, Μπομπολάκης, Πετράκης (15΄λ.τρ. Γιαννολάρης, 70' Ροδοκανάκης), Χριστόπουλος, Κουργιαντάκης (65' λ.τρ. Λαφαζάνης), Στεργίου
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Μαρινόπουλος,Κρασάκης,Μπουντακόπουλος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις