1-2 ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ

Με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Χριστόπουλο (1 γκολ - 1 ασίστ) η ομάδα μας επικράτησε του Παγχανιακού/ΔΑΑΟΧ με 2-1, στους Αγ. Αποστόλους, για τον 6ο όμιλο του Κυπέλλου Χανίων.
Το σκορ για τον Παγχανιακό/ΔΑΑΟΧ άνοιξε ο νεαρός Αθανασάκης με πλασέ στο 20’ αφου εκμεταλλεύτηκε λάθος πάσα στην άμυνα μας . Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 50’, μετά από ασίστ του Χριστόπουλου ο Αγγέλου με ιδανικό πλασέ  έφερε το ματς στα ίσα .
Την ανατροπή για την ομάδα μας  ολοκλήρωσε ο Χριστόπουλος στο 55’ όταν μετά από ομαδική ενέργεια έφτασε η μπάλα στα πόδια του και από το ύψος της μεγάλης περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 2-1 με υπέροχο  σουτ.

Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ (Γιάννης Λιουδάκης): Ιωακειμίδης, Αθανασάκης, Ζανής (85’ Παράκης), Καράκης, Κιουρτσίδης, Μαρνελάκης, Μέμα, Μπέσι (70’ Κεμπάτσι), Ντε Μάρκου, Σταθινάκης, Αρτίν (60’ Μητρόπουλος).
Ικαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Κατσιμπουρνάς, Κρασάκης (75’ Ντογκρασβίλι), Ροδοκανάκης (46’ Γαλεράκης), Σοφιανόπουλος, Χαϊντούτης, Χριστόπουλος, Γιανολάρης, Λαφαζάνης, Μπουντακόπουλος (35’ Στεργίου), Αγγέλου,

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις