ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ











Ο Ίκαρος ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΧ, αφού αντιμετώπισε τον Μινώταυρο και επικράτησε με σκορ 2-1.





Η ομάδα μας παρότι  βρέθηκε πίσω στο σκορ κατέκτησε τελικά τους τρεις βαθμούς έχοντας  σε μεγάλη μέρα τον τερματοφυλακα της  Κώστα Νιαουνάκη  και έκανε αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης, που είναι ο αντικειμενικός του στόχος. Οι φιλοξενούμενοι, τώρα, έχασαν το αήττητο τους σερί, που κράτησε 8 αγωνιστικές.
HL: 
Το σύνολο του Τάκη Διακάκη, πάντως, προηγήθηκε στο 55’ με κοντινό πλασέ του Γκιούλα. Δέκα λεπτά αργότερα, όμως, ο Χριστόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε, ενώ στο 92’ με αυτογκόλ του Δαμανάκη διαμορφώθηκε το τελικό 2-1. Η ομάδα μας  είχε και ένα δοκάρι με τον Μπαδιεριτάκη στο 79'. 

Διαιτητής: Π. Τσαγκαράκης
Βοηθοί: Κουρκουμελάκης-Γαλάνης
Ίκαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Δασκαλάκης, Κρασάκης, Σοφιανόπουλος (80’ Μ. Λιάσκας), Μπομπολάκης, Ζυμβραγάκης, Στεργίου, Χριστόπουλος, Πετράκης (55’ Γαλεράκης), Κουργιαντάκης, Μπαδιεριτάκης (75’ Καρατζάς).
Μινώταυρος (Τάκης Διακάκης): Ιβανέσκου, Φανδριδάκης (80’ Αναστασόπουλος), Ζαγκουντίνος, Θάνος, Μανταδάκης (70’ Παπαδάκης), Καλαϊτζάκης, Καγλαντζής, Ρουσάκης, Δαμανάκης, Γκιούλα, Μανωλεδάκης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις