ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ 1-3 ΣΤΗΝ Μ.ΕΛΙΑ (HL)

Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα μας , η οποία επικράτησε με ανατροπή του Κρητικού Αστέρα (3-1), στη Μοναχή Ελιά, βάζοντας τέλος στο σερί των οκτώ συνεχόμενων ματς χωρίς ήττα (τα έξι τελευταία ήταν νικηφόρα) .
HL:


Οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν στο 39’, με τον Μανωλεδάκη με πλασέ, ύστερα από ασίστ του Νίκολλι, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 20’ είχαν προειδοποιήσει με τον ίδιο παίκτη, με απευθείας κόρνερ να βλέπει την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι.
Η ομάδα μας  απάντησε τρία λεπτά αργότερα, στο 42’, με τον Ζυμβραγάκη με σουτ να νικάει τον Καλαμαρίδη και να ισοφαρίζει. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 65’,  πήρε για πρώτη φορά προβάδισμα,με τον Δασκαλάκη με σουτ να γράφει το 1-2. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Παπαδάκης, στο 82’, όταν ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια, έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητής: Χρυσός
Βοηθοί: Κωσταμένα-Καντεράκη
Κρητικός Αστέρας (Γιώργος Πανίδης): Καλαμαρίδης, Σίνος (35’ λ. τρ. Νικολιουδάκης), Ασκητίδης, Μαστραντωνάκης (60’ Ντούπη), Σάμπα, Βασιλείου, Νίκολλι, Λέκα, Σκουλάς (70’ Κατσιούλης), Μανωλεδάκης, Σκαρπέτης (57’ Δημητρίου).
Ίκαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Σοφιανόπουλος (46’ Δασκαλάκης), Κατσιμπουρνάς, Κουργιαντάκης, Χαϊντούτης (75’ λ. τρ. Καρατζάς), Μπομπολάκης, Ζυμβραγάκης, Στεργίου (35’ λ. τρ. Μπαδιεριτάκης), Πετράκης, Χριστόπουλος, Παπαδάκης (85’ Μεγαλακάκης).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις