ΗΤΤΑ 2-3 ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Ιδανικό ξεκίνημα για την ομάδα μας που μπήκε εξαιρετικά στο ματς, αφού προηγήθηκε στο 5ο λεπτό, με τον Χαϊντούτη να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα, με το 1-0 να είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο 45λεπτο ο Ηρακλής απάντησε, στο 51’, με τον Παπαδημητρίου με σουτ να νικάει τον Νιαουνάκη και να κάνει το 1-1. Οι παίκτες  όμως ξαναμπήκαν γρήγορα  σε θέση οδηγού, στο 54’, με τον Παπαδάκη αυτή τη φορά, μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Ζυμβραγάκη με ωραίο πλασέ  να χρίζεται σκόρερ.
Την "τελευταία κουβέντα", όμως, στο ματς την είπαν οι τυπικά φιλοξενούμενοι, οι οποίοι αρχικά ισοφάρισαν σε 2-2 μετά από λάθος στο κέντρο  βγαίνοντας στην αντεπίθεση, στο 85’, με τον Νταγκουνάκη να προλαβαινει τον Νιαουνάκη με προβολή πάνω στην γραμμή  και στο 93’ πανηγύρισαν την ανατροπή και τη νίκη, με τον Σοφούλη με σουτ μέσα στην περιοχή να "γράφει" το τελικό 2-3 υπέρ του Ηρακλή.
Διαιτητής: Κουκουράκης
Βοηθοί: Σινιοράκης-Τσιλίκας

Ικαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Δασκαλάκης, Κατσιμπουρνάς, Κρασάκης (46’ Παπαδάκης (64’ λ. τρ. Μπαδιεριτάκης), Κουργιαντάκης, Χαϊντούτης, Μπομπολάκης, Στεργίου (80’ Β. Λιάσκας), Χριστόπουλος, Ζυμβραγάκης, Γαλεράκης (46’ Πετράκης).
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Λάκκας,Καρατζάς,Σοφιανόπουλος
Ηρακλής Νεροκούρου (Σπύρος Γαλάνης): Πετράκης, Μπιζάτης, Καραδάκης (55’ λ. τρ. Παπαδονικολάκης), Μερόλι, Αυγέρος, Παπαδημητρίου, Τσιριβάκος, Γιαννακούρος, Νταγκουνάκης, Σοφούλης, Αμαξόπουλος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις