ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΓΑΛΕΡΑΚΗΣ

Ένα γκολ ήταν αρκετό για την ομάδα μας ώστε να πάρει τη νίκη κόντρα στην ΑΕ Κυδωνίας, με τον Γαλεράκη να αποδεικνύεται "χρυσή" αλλαγή, καθώς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 52’ και 25 λεπτά μετά σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.
Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ, αφού οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο αποδυτήρια με το στείρο 0-0.
ΓΑΛΕΡΑΚΗΣ-ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Στο δεύτερο 45λεπτο, όμως,  η λύση ήρθε από τον πάγκο με τον Γαλεράκη  που είχε περάσει στην θέση του Μπαδιεριτάκη , στο 52’ κι αυτός 25 λεπτά αργότερα (77') αξιοποίησε την ιδανική σέντρα του Δασκαλάκη από δεξιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ΑΕ Κυδωνίας, χαρίζοντας το εκτός έδρας "τρίποντο" στην ομάδα μας.

Διαιτητής: Κουρκουμελάκης. Βοηθοί: Γαλάνης-Μπραουδάκης
ΑΕ Κυδωνίας (Γιώργος Αγγελάκης): Γεωργανάς, Δασκαλάκης, Σφυριδάκης, Βροντάκης, Λαφαζάνης (85’ Κυριακόπουλος), Καλογεράκης (79’ Κοκολάκης), Ντουντουλάκης, Κατσουλάκης, Αρζίδης, Μιχάκης, Αγγέλου.
Ικαρος Μ. (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Δασκαλάκης, Σοφιανόπουλος, Κατσιμπουρνάς, Κουργιαντάκης, Μπομπολάκης, Στεργίου (46’ Χαλιβελάκης), Ζυβραγάκης, Πετράκης (83’ Μεγαλακάκης), Παπαδάκης (78’Λιάσκας), Μπαδιεριτάκης (55’ Γαλεράκης). 
Στην Αποστολή: Λάκκας,Κρασάκης,Καρατζάς

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις