1-1 ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΤΑ ΝΕΡΟΚΟΥΡΟΥ

Άλλο ένα αήττητο εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα μας που έφτασε τα 9 στο φετινό πρωτάθλημα έχοντας  7 Νίκες και 2 Ισοπαλίες όπου εμπράκτως αποδεικνύετε ως το δυνατό μας σημείο είναι η έδρα μας.
Στο πιο σπουδαίο ίσως παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής, η ομάδα μας αγωνίστηκε  με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με τον Απόλλωνα να ήθελε πάση θυσία τη νίκη προκειμένου να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από τον Πανακρωτηριακό. Η ομάδα μας έβαλε δύσκολα στους φιλοξενούμενους, καθώς κατάφερε κιόλας να προηγηθεί στο σκορ στο 15ο λεπτό όταν εκτελέστηκε πλασαριστά το κόρνερ από τον Πετράκη στον Στεργίου, αυτός γύρισε την μπάλα για τον Δασκαλάκη που σκόραρε από κοντά.
Ο Απόλλων κατάφερε πάντως να βρει αντίδραση και να φτάσει στην ισοφάριση στο 36’, όταν από κόρνερ που εκτέλεσε ο Ταταράκης, ο Παντελακάκης σκόραρε με κοντινή προβολή, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.


Διαιτητής: Χρυσός
Βοηθοί: Σινιοράκης-Κωσταμένα
Ικαρος Μ. (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Κατσιμπουρνάς, Κρασάκης (46’ Γαλεράκης), Κουργιαντάκης, Δασκαλάκης, Χαϊντούτης (46’ Σοφιανόπουλος), Στεργίου (60’ Χαλιβελάκης), Μπομπολάκης, Ζυβραγάκης, Παπαδάκης, Πετράκης (72’ Λιάσκας)
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ:Μεγαλακάκης,Λάκκας,Κουβάτσης
Απόλλων (Μάνος Βεργανελάκης): Παγιαλάκης, Παντελακάκης, Γκούντελος (28’ Γαλανίδης), Μποτωνάκης, Νταγκουνάκης, Παπαδάκης (58’ Μπαριάμι), Ταταράκης, Ψαράκης Μ., Βακαλουνάκης (75’ Κελέσης), Γανωτής, Σουχλάκης (65’ Ψαράκης Ακ.). 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις