Ο ΜΠΑΔΙΕΡΙΤΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΙΚΑΡΟ

Πρόκειται για τον 28 χρόνο Μεσοεπιθετικό  Κυριάκο Μπαδιεριτάκη τον βενιαμίν της οικογένειας  μετά από τον Κώστα τον Θανάση και τον Αντρέα όπου ξεκινώντας και αυτός από την Ιωνία 2000 σε ηλικία 18 ετών μετακομίζει στα Κεραμεία στην  Β΄ Κατηγορία, την επόμενη χρονιά  παραμένει  αφού η παρουσία του συνοδεύτηκε με άνοδο στην Α' Κατηγορία. 
Από εκεί και πέρα φεύγοντας από τα Χανιά λόγο σπουδών  ακολουθούν 2 χρονιές στον ΗΡΑΚΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ μια στην Β' Αθηνών που συνοδεύετε με άνοδο στην Α' Κατηγορία   .
Την τελευταια πενταετία μετακομίζοντας  στην Ρόδο φόρεσε την φανελα  του ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΥ ΣΠΑΤΩΝ Β' Ρόδου ,του ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΡΧΙΠΟΛΗΣ Β' Ρόδου,του ΑΡΗ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ Α'Ρόδου και τελευταία στον ΟΡΦΕΑ ΡΟΔΟΥ κατακτώντας το Πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας  την περασμένη σεζόν και 7 συμμετοχές την φετινή  στην Α'   κατηγορία.
Έτσι η επιστροφή του Χανιά αφού πρώτα ήρθε προπονήθηκε με την ομάδα μας , παίζοντας μάλιστα και κάποια φιλικά μέσα στις γιορτές  σκοράροντας και  στο 4-1 επί του Ηρακλή πήρε την απόφαση να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του διαδρομή με τα χρώματα της ομάδας μας.    .
Κυριάκο το ΔΣ  και οι νέοι συμπαίχτες σου σε  καλώς ορίζουν   στην ομάδα μας να σαι υγιης και να συνεχίσεις με τον ίδιο ζήλο , όσο για την επιθυμία σου θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας να πραγματοποιηθεί.      

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις