ΗΤΤΑ ΜΕ 4-1 ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ


Η ομάδα μας αν και κατάφερε να προηγηθεί στο 10’, με τον Πετράκη να ανοίγει το σκορ, δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς.Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση σε 1-1 μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα κόντραρε στο τοίχος πήρε περίεργη τροχιά βρήκε στο δοκάρι και στρώθηκε στον Ν. Μαυρεδάκη  όπου πάνω στην γραμμή την έσπρωξε στα δίχτυα .
 Από εκεί και πέρα ανέλαβε… δράση ο Κουλούρης.
Συγκεκριμένα, στο 25’, έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του (2-1) και  πέντε λεπτά  αργότερα κάνει το  (3-1) . Ο ίδιος παίκτης, στο 38’ αυτή τη φορά μετά από εκτέλεση πέναλτι που δόθηκε σε εξ επαφής χέρι  του Πετράκη μετά από κόντρα μέσα στην περιοχή  χρίστηκε ξανά σκόρερ, γράφοντας το τελικό 4-1 και πετυχαίνοντας χατ τρικ.
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι μιας και η πίεση που άσκησε η ομάδα μας δεν έφερε κάποιο γκολ  που ίσως αν η πολύ καλή ευκαιρία στο 56 όπου αρχικά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι σε δεύτερο σουτ αποκρούει ο Τερζάκης  και ο Κουργιαντάκης από την μικρή περιοχή πλασάρει πάνω από το δοκάρι  να άλλαζε κάτι μιας και υπήρχε πολύς χρόνος ακόμα.

Γρανίτης (Μανώλης Μπασιάς): Τερεζάκης, Τρικουνάκης, Κατσαρός, Παπαδόπουλος, Σαρρής, Πατρικάκης (72’ Μαυρεδάκης Δ.), Στρατουδάκης (78’ Κουλάκης), Μαυρεδάκης Ν., Νταγκουνάκης (72’ Κοκάκης), Κρασουδάκης (75’ Κουτουλάκης), Κουλούρης.
Ίκαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Κατσιμπουρνάς, Μπομπολάκης (70’ Στεργίου), Χαϊντούτης, Δασκαλάκης, Χριστόπουλος, Κουβάτσης, Ζυμβραγάκης (25’ λ. τρ. Κουργιαντάκης), Πετράκης (55’ Χαλιβελάκης), Γαλεράκης, Παπαδάκης (55’ Χρυσός).
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Καρατζάς,Κρασάκης,Μεγαλακάκης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις