0-1 ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΧΗ ΕΛΙΑ

Η ομάδα μας  έκλεισε ιδανικά τη χρονιά καθώς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για το 2018 στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας στην Α' κατηγορία.
Μετά το Κύπελλο, επικράτησε της Δόξας και για το πρωτάθλημα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, αυτή τη φορά με 1-0 στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.
Πρωταγωνιστής σε αυτό το ματς αναδείχτηκε ο Χριστόπουλος που πέτυχε το μοναδικό γκολ στο 10' μετά από ομαδική συνεργασία των συμπαικτών του και τον Χαϊντούτη να βγάζει τη σέντρα μέσα στην περιοχή. Μάλιστα ο σκόρερ αποβλήθηκε στο 80', όπως και ο Γκιόκα για τη Δόξα, μετά από διαμάχη.
Η ομάδα μας  είχε και ένα δοκάρι στο 81' σε απ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαλεβελάκη, έτσι το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Διαιτητής: Κουκουράκης 
Βοηθοί:Αναστασάκης-Κωσταμένα
Δόξα Παχιανών (Άλκης Δημήτρης-Χρήστος Αθανασίου): Σκουμπάκης, Κουρνιδάκης, Μαράκης, Γκιόκα, Χριστοφής (89' Βενέτης), Μαρκουλάκης, Κουβαριτάκης, Νταουντάκης, Κελαϊδής (89' Κορωνάκης), Βόκρι, Ντάλλιος (73' Ιατρού)
Ίκαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Χαϊντούτης, Κατσιμπουρνάς, Κρασάκης, Κουργιαντάκης (46' Δασκαλάκης), Μπομπολάκης, Κουβάτσης, Ζυμβραγάκης, Πετράκης (80' λ.τρ. Χρυσός), Χριστόπουλος, Γαλεράκης (65' Χαλεβελάκης)
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ : Λάκκας,Μεγαλακάκης,Καρατζάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις