2-0 ΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ΣΤΑ ΝΕΡΟΚΟΥΡΟΥ

Άλλη μια νίκη για την ομάδα μας που την καθηλώνει μόνη  της πλέον  στην τρίτη θέση της βαθμολογίας  επικρατώντας με 2-0 της Δάφνης, στα Νεροκούρου, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας.
Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάποιο γκολ,αλλά κάποιες ευκαιρίες με τον Καρατζά, με κυριότερη στο 33'   όπου είδε  το σουτ του μετά από αποκρουση του Συγγελάκη να βρίσκει  δοκάρι και  να μην καταλήγει στα δίχτυα.
Στο δεύτερο μέρος, πιο συγκεκριμένα στο 49’, ο Χριστόπουλος νίκησε με σουτ έξω από την περιοχή τον Συγγελάκη για το 1-0. Στο 46’  πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Χρυσός και ο Γαλεράκη κι αυτός 20 λεπτά αργότερα, με πλασέ από δεξιά μέσα στη μικρή περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για την ομάδα μας.

Ίκαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Κατσιμπουρνάς, Κρασάκης (46’ Γαλεράκης), Χαϊντούτης, Στεργίου, Μπομπολάκης, Κουβάτσης (82’ Νιάφας), Ζυμβραγάκης, Πετράκης (75’ Χαλιβελάκης), Χριστόπουλος, Καρατζάς (46’ Χρυσός).
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Λάκκας ,Μεγαλακάκης,Κουργιαντάκης.
Δάφνη (Στέλιος Νικηφόρος): Συγγελάκης, Πενθερουδάκης, Ραούλ (75’ Οικονομίδης), Γεωργιουδάκης, Κουγεντιάκης (85’ Τσίκο), Σταματάκης, Καλαϊτζιδάκης, Βαρδάκης, Μυριδάκης, Μανταδάκης (60’ Τζουτζούλης), Μπουντακόπουλος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις