3-1 ΤΑ ΑΠΤΕΡΑ ΣΤΑ ΝΕΡΟΚΟΥΡΟΥ

Την τέταρτη νίκη της σε έξι παιχνίδια πέτυχε  η ομάδα μας για την 6η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΧ, καθώς  επιβλήθηκε στα Νεροκούρου με 3-1 των Απτέρων .
Το ημίχρονο βρήκε την ομάδα μας να προηγείται με 2-1 χάρη στα γκολ που σημείωσαν οι Ζυμβραγάκης στο 10' και Πετράκης στο 40' και ενώ νωρίτερα στο 26' είχε ισοφαρίσει ο Μαρινάκης για τους φιλοξενούμενους .
Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η σειρά  του Γαλεράκη  να σκοράρει στο 65΄ διαμορφώνοντας  το τελικό  3-1 ,σκορ που  κράτησε στην κυριολεξία ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Κοζωνάκης με 3 σημαντικές αποκρούσεις σώζοντας την εστία του από βέβαιη παραβίαση.



Ίκαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Κρασάκης, Κατσιμπουρνάς, Χαϊντούτης (70' Στεργίου), Δασκαλάκης, Μπομπολάκης, Χριστόπουλος, Ζυμβραγάκης, Πετράκης (75' Καρατζάς), Γαλεράκης (75' Μεγαλακάκης), Παπαδάκης (67' Χρυσός)
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ:Καραγκούνης,Χαλιβελάκης,Λάκκας.
Άπτερα (Γιάννης Χαζηράκης): Κοζωνάκης, Λαβράνος (46' Πατερίτσας), Κουναλάκης, Μαθιουδάκης, Νικολούλιας, Νησωτάκης, Β. Σελενίτσα, Σελέκος (57' Σπανουδάκης), Μαρινάκης, Αλεξανδρίδης (55' Χατζηδάκης), Παραδαλάκης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις