ΩΡΑΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ 3-0 ΤΗΝ ΣΠΑΘΑ

ΧΡΥΣΟΣ-ΚΑΤΣΙΜΠΟΥΡΝΑΣ-ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα με 3-0 σκορ απέναντι στην Σπάθα  παραμένοντας  έτσι  ψηλά στην βαθμολογίας με εννέα βαθμούς. 
Το πρώτο μέρος δεν είχε σκορ με πρωταγωνιστές τους 2 τερματοφύλακες οπού με 2 σωτήριες επεμβάσεις μια για τον καθένα κράτησαν ανέπαφες τις εστίες τους .
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κατσιμπουρνάς με καρφωτή κεφαλιά  στο 49' μετά από εκτέλεση φάουλ του Χριστόπουλου κάνει το 1-0 ανοίγοντας τον δρόμο για την ευρεία νίκη της ομάδας μας.
Στο 64' ο  Χρυσός  κάνει το  2-0  με ωραίο σουτ στην κίνηση μετά από σέντρα ακριβείας του Γαλεράκη .Στο 76' ήταν η σειρά του  Παπαδάκη  10 λεπτά μετά  την είσοδο του, ωραίος συνδυασμός σε πρώτο χρόνο Κουβάτση Πετράκη Ζυμβάγακη Παπαδάκη που στην κυριολεξία έκρυψαν την μπάλα με τον τελευταίο να εκτελεί τον Τσαβαρή από το ύψος  του πέναλτι ανοίγοντας έτσι  λογαριασμό στο σκοράρισμα στο ντεπούτο του με την φανέλα της ομάδας μας διαμορφώνοντας  το τελικό 3-0.


Ίκαρος (Σταμάτης Φλεμετάκης): Nιαουνάκης, Κατσιμπουρνάς, Δασκαλάκης, Σοφιανόπουλος, Χαϊντούτης, Μπομπολάκης, Χριστόπουλος (81' Καρατζάς), Ζυμβραγάκης, Πετράκης (80' Χαλεβελάκης), Γαλεράκης (75' Κουβάτσης), Χρυσός (66' Παπαδάκης)

Σπάθα (Βαγγέλης Αγγελάκης): Tσαβαρής, Μυφτάρι, Κουδέρης, Ροδοκανάκης, Γλεντουσάκης, Ηροδότου (85' Ανδρεάκης), Αράμπωφ (62' Γιακουμάκης), Ν. Βαρουξάκης (80' Κατσιφαράκης), Ματζοράκης, Σκορδύλης (54' Γεωργιλαδάκης), Ι. Βαρουξάκης
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ:  Λάκκας, Κουργιαντάκης, Κρασάκης Δ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις