ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 0-1 ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ


Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα μας σε μια δύσκολη έδρα και με ένα καλό αντίπαλο όπως η Θύελλα. Η ομάδα μας  επικράτησε 0-1 στον Ταυρωνίτη της Θύελλας και βελτίωσε τη συγκομιδή της αντίθετα οι γηπεδούχοι,δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν με θετικό αποτέλεσμα την πορεία τους.
Το ματς κρίθηκε με πανέμορφη ατομική ενέργεια του Ζυμβραγάκη στο 16’ αφού πέρασε 2 αντιπάλους μέσα στην περιοχή  και πλάσαρε σωστά . Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν ν’ αντιδράσουν αν και δημιούργησαν φάσεις, ωστόσο δε σκόραραν όπως και ο Καρατζάς στο 77΄ λεπτό όταν η κεφάλια του από την μικρή περιοχή πέρασε λίγο άουτ καθώς και το τετ α τετ  του Γαλεράκη στο 89' με τον νεαρό Κωνσταντουλάκη που μόλις είχε περάσει αλλαγή να αποκρούει και να κρατάει την ομάδα του στο παιχνίδι.
Η ομάδα μας εύχεται στον τερματοφύλακα της Θύελλας που τραυματίστηκε καλή  και γρήγορη  ανάρρωση. 

Θύελλα (Κώστας Παρασκάκης): Γρανάς (88’ λ.τρ. Κωνσταντουλάκης), Καρεφυλάκης (30’ Παπαδάκης), Λουπασάκης (67’ Ζαγκαβιέρος), Τεκίδης, Κουφογιαννάκης, Κομπογεννητάκης, Αρ. Ρενιέρης, Ν. Ρενιέρης, Λουβιτάκης, Β. Ρενιέρης, Μπαγλατζής.
Ικαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Δασκαλάκης, Κατσιμπουρνάς, Κρασάκης (60’ λ.τρ. Χαϊντούτης), Σοφιανόπουλος, Μπομπολάκης, Χριστόπουλος, Ζυμβραγάκης, Πετράκης,  Γαλεράκης, Χρυσός (75’ Καρατζάς).
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Λιασκάς Μ, Τρουλινός, Λάκκας, Στεργίου, Λέττας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις