1-0 ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΤΗΝ ΣΟΥΔΑ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΟ ΤΟ Χ

Το κακό πρώτο μισάωρο πλήρωσε η ομάδα μας στον σαββατιάτικο αγώνα με τον Απόλλωνα στην Σούδα για την πρώτη Αγωνιστική. Έτσι, στο 10ο λεπτό ο Ψαράκης έπειτα από κάθετη πάσα του Παπαδάκη έκανε το 1-0 . 
Δυο ακόμα χαμένες ευκαιριες για τους γηπεδούχους μια στο 21ο και μια στο 29ο  λεπτό με τον Ταταράκη να πλασάρει εκτός απέναντι στον Νιαουνάκη την μια πάνω και την άλλη δεξιά από την εστία.
 Έτσι στο 39ο  λεπτό ο Γαλεράκης  δεν πρόλαβε να βάλει το κεφάλι του και να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα από εκτέλεση φάουλ του Πετράκη και 44ο όταν ο Παγιαλάκης απέκρουσε σε κόρνερ εξ επαφής σουτ του Δασκαλάκη .

Ξεκινώντας το δεύτερο ημίχρονο πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα μας στο 62ο με την κεφαλιά του Κατσιμπουρνά μετά από κόρνερ του Πετράκη να περνά λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι .Στο 72ο λεπτό ο Χρυσός που μόλις είχε μπει αλλαγή  δεν κάνει κάλο κοντρόλ να βγει τετ α τετ και στο 76ο ο Πετράκης αστοχεί σε κεφάλια στο πρώτο δοκάρι υπό πίεση στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!!! 
Τελευταία φάση του αγώνα στο 90+ ωραία αλλαγή παιχνιδιού από τον Πετράκη  βρίσκει τον Δασκαλάκη μέσα στην περιοχή έτοιμο να σκοράρει τελευταια στιγμή κοντράρει ο Γαλανίδης γλυτώνοντας την ομάδα του από την ισοφάριση. 

Διαιτητής: Κουκουράκης
Βοηθοί: Μαρκετάκης - Γαλάνης 

Απόλλων (Μάνος Βεργανελάκης): Παγιαλάκης, Μαραντόν, Γκούντελος, Γαλανίδης, Καραμπινάκης, Κένγκα (71’ Σουχλάκης), Γανωτής, Παπαδάκης (78’ Κοκκινιάς), Ψαράκης (91’ Παγωνάκης), Ταταράκης (87' Νταγκουνάκης), Μαρκουλάκης
Ικαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Σοφιανόπουλος, Δασκαλάκης, Κρασάκης (55' Χαϊντούτης), Κατσιμπουρνάς, Μπομπολάκης, Στεργίου (55' Χαλιβελάκης), Ζυμβραγάκης (82' Κουργιαντάκης), Χριστόπουλος, Πετράκης, Γαλεράκης  (68' Χρυσός)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις