ΠΛΟΥΣΙΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΜΕ 6-3



Καταπληκτικό ματς διεξήχθη στα Νεροκούρου με το σκορ να θυμίζει λίγο Αγγλία, όπου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΧ, η ομάδα μας  επικράτησε με το εντυπωσιακό 6-3 της ΑΕ Κυδωνίας με τον Παναγιώτη Γαλεράκη σε μεγάλα κέφια αφού σκόραρε δις κέρδισε πέναλτι και έχασε και 2 τετ α τετ .


Έτσι η ομάδα μας πανηγύρισε την πρώτη νίκη  στο πρωτάθλημα και στον αντίποδα, το συγκρότημα του Γιώργου Αγγελάκη γνώρισε την πρώτη του ήττα μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί της Δόξας Παχ.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς στο 6ο λεπτό με το Λαφαζάνη, όμως στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές μας ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν μέχρι το 40ο λεπτό να έχουν γυρίσει το ματς σε 3-1   με καρφωτή κεφάλια του Κατσιμπουρνά  στο 11', ωραίο σουτ του Χριστόπουλου στο 22' και καταπληκτικό σουτ  του Γαλεράκη στο 38΄. 
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μείωσαν προσωρινά στο 60΄  σε 3-2 με τον Μιχάκη που βρισκόταν σε εμφανή θέση οφσάιντ προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των παιχτών μας, αλλά  στο 65΄ ο Γαλερακης σε σέντρα που επιχειρεί η μπάλα βρίσκει το χέρι του Σφυριδάκη κερδίζοντας πέναλτι και αποβολή.
Ο Πετράκης ευστοχεί και ανεβάζει τον δείκτη του σκορ σε 4-2.
Στο 77΄ ωραία ασίστ του Καρατζά που μόλις είχε περάσει αλλαγή στην πλάτη της άμυνας ο Γαλεράκης πλασάρει κάνοντας το 5-2.
Λάθος της άμυνας  μας στο 83' λεπτό ξανά ο Μιχάκης μειώνει σε 5-3 με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα ο Καρατζάς στο 86ο με δυνατό σιρτο σουτ έξω από την περιοχή με τον Γιωργανά να μην μπορεί να μπλοκάρει την μπάλα όπου με την βοήθεια του δοκαριού καταλήγει στα δίχτυα για το τελικό 6-3.

Ικαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Κρασάκης (65’ Σοφιανόπουλος) Κατσιμπουρνάς, Χαϊντούτης Δασκαλάκης, Μπομπολάκης, Στεργίου (50’ Χρυσός), Ζυμβραγάκης, Πετράκης (75 Καρατζάς), Χριστόπουλος, Γαλεράκης (85’ Καρατζής Π.).
ΑΕ Κυδωνίας (Γιώργος Αγγελάκης): Γεωργανάς, Βροντάκης, Σίνης (80’ Δασκαλάκης), Μιχάκης, Αγγέλου, Χιντρέι, Ντουντουλάκης (46’ Ι. Κοκολάκης), Λαφαζάνης, Καλογεράκης (54’ Αρζίδης), Σφυριδάκης, Λούπου (65’ Στρατινάκης).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις