ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!


Το Δ.Σ. και όλη η ομάδα του Α.Π.Σ ΙΚΑΡΟΥ ΜΟΥΡΝΙΩΝ  συγχαίρουν τους δυο φιναλίστ για την παρουσία τους στον τελικό του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ  για το όμορφο θέαμα που πρόσφεραν . 
Την ομάδα της Παλαιόχωρας για την ιστορική κατάκτηση του Κυπέλλου Χανίων  και την φιναλίστ ομάδα του ΣΥΝΚΑ που στάθηκε αντάξια των συνθηκών αν και αγωνιζεται μια κατηγορία παρακάτω και  εύχονται καλή συνέχεια στο Κύπελλο Ερασιτεχνών σε όποιον συνεχίσει αφού φέτος έχει το δικαίωμα και ο φιναλίστ να συνεχίσει αν δεν δηλώσει συμμετοχή ο ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ. 
Πολλά συγχαρητήρια στην  ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ για τον ορισμό αξιολογημένων Διαιτητών   καθώς και στην ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ  ΤΕΤΡΑΔΑ που έφερε σε πέρας ένα ματς με γρήγορο ρυθμό.  
Την ΕΠΣ Χανίων για την άρτια διοργάνωση σε μια γιορτή του χανιώτικου ποδοσφαίρου άλλα και για τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα που έδωσε στον αγώνα διαθέτοντας όλα τα έσοδα του τελικού σε παλαίμαχο ποδοσφαιριστη του νομού μας να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του!!!

Τέλος στον φίλαθλο κόσμο που ανταποκρίθηκε  στο κάλεσμα & παρευρέθηκε στο γήπεδο γεμίζοντας το αλλά και όλους αυτούς που βοήθησαν  αγοράζοντας εισιτήριο χωρίς να παρευρεθούν ενισχύοντας την προσπάθειά όλων μας  να μαζευτούν όσο περισσότερα χρήματα για τον συνάνθρωπο μας!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις